Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Spălarea și curățarea geamurilor de la birou: 7 motive ca să apelezi la o firmă de curățenie

Pentru întreprinderi și companii, menținerea imaginii este una dintre cele mai importante aspecte ce stau la baza unei dezvoltări de succes. Astfel, pentru imaginea companiei, nu doar competitivitatea unui produs sau un serviciu excelent sunt importante, ci și un factor aparent nesemnificativ, așa cum este curățenia birourilor

 

În orașele mari devine din ce în ce mai dificil să păstrezi geamurile curate, pentru că pe geamuri și pe tocul ferestrelor se acumulează constant praf, murdărie și vapori nocivi. Și cum metropolele au un număr mare de vehicule și numeroase întreprinderi care operează, spălarea și curățarea geamurilor este un serviciu solicitat la maxim de către multe companii.  

 

Ținând cont de nivelul de poluare a aerului, proprietarii de companii sunt nevoiți să apeleze cel puțin o dată pe lună la serviciile unor companii specializate de curățenie. Ești managerul unei companii și ai nevoie de motive pentru a apela la serviciile unei firme de curățenie pentru spălarea și curățarea geamurilor? Descoperă în rândurile următoare o serie de motive pentru care merită să faci această alegere!  

1.O firmă de curățenie execută comenzi complexe de spălare și curățare a geamurilor 

Firmele de curățenie specializate execută comenzi pentru spălarea și curățarea geamurilor cu o complexitate variată și într-un volum mare. Dacă este necesară curățarea zonelor greu accesibile, o firmă de curățenia profesională poate folosi echipamente de cățărat și scări de diferite înălțimi. Astfel, un motiv în plus pentru care merită să apelezi la serviciile unei firme de curățenie este complexitatea cu care acestea manipulează anumite suprafețe care nu pot fi curățate de persoane ce nu au pregătirea necesară și un echipament special de siguranță, așa cum se întâmplă în cazul alpinismului utilitar.  

 

Procesul de spălare și curățare a geamurilor îndeplinit de o firmă de curățenie specializată presupune o serie de etape precum: 

  • Eliminarea factorilor contaminanți; 
  • Aplicarea unor produse speciale pentru îndepărtarea prafului și petelor; 
  • Eliminarea murdăriei cu ajutorul racletelor speciale; 
  • Curățarea ramelor și pervazurilor ferestrelor; 
  • Spălarea umedă cu ajutorul unor produse eficiente de curățare; 
  • Curățarea scurgerii; 
  • Curățarea finală a geamurilor cu ajutorul unor șape de cauciuc; 
  • Eliminarea umezelii; 
  • Aplicarea unor compuși speciali care conferă suprafeței geamurilor calități de respingere a prafului. 

Sursa foto: Shutterstock

2.Sunt utilizate produse speciale de spălare și curățare a geamurilor 

Personalul nespecializat folosește mijloace insuficient de eficiente pentru spălarea și curățarea geamurilor, în urma cărora se formează dungi și pete pe suprafața sticlei, iar transparența este departe de a fi ideală. Astfel, produsele speciale de curățare folosite reprezintă un motiv solid pentru a apela la o firmă de curățenie profesională și cea mai bună opțiune pentru un rezultat de înaltă calitate. O firmă de curățenie deține instrumentele și produsele de curățare necesare pentru a efectua lucrări de asemenea anvergură, mai cu seamă că pentru îndeplinirea comenzilor pentru spălarea și curățarea geamurilor sunt utilizați agenți de curățare profesionali, a căror utilizare garantează rezultate excelente. 

3.O firmă de curățenie oferă rezultate excelente pentru biroul tău 

Am vorbit într-un articol anterior despre cum alegi o firmă de curățenie pentru birouri, în așa fel încât să te asiguri că spațiul este curățat, igienizat și dezinfectat într-un mod impecabil. Angajând o astfel de firmă de curățenie vei economisi timp și energie, în timp ce experții în curățenie vor garanta strălucirea geamurilor biroului tău. Atunci când ai o afacere este extrem de important să respecți toate normele de sănătate în vigoare pentru tine și pentru angajații tăi. 

 

În acest sens, experții în curățenie, cu echipamentele profesionale de curățenie și cu produsele lor puternice, vor reuși să elimine în profunzime murdăria și praful din toate spațiile biroului în care îți desfășori activitatea, inclusiv zona geamurilor. 

Sursa foto: Shutterstock

4.Serviciile unei firme de curățenie sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor 

Dacă ar fi să calculezi timpul pe care tu și personalul din birou l-ați dedica spălării și curățării geamurilor din sediu, ai putea constata că ai pierde mai mulți bani decât dacă ai angaja o echipă de profesioniști care să facă treaba în locul vostru. Atunci când angajații firmei de curățenie fac acest lucru, tu și angajații vă puteți desfășura activitatea din firmă în mod obișnuit, făcând profit pentru afacere. Astfel, unul dintre cele mai bune sfaturi pentru curățenia la birou este acela de a apela la serviciile unei firme de curățenie pentru spălarea și curățarea geamurilor. 

5.O firmă de curățenie prezintă flexibilitate în prestarea serviciilor 

Un alt motiv pentru care merită să angajezi o firmă de curățenie pentru spălarea și curățarea geamurilor este și flexibilitatea cu care o astfel de companie poate presta servicii. Dacă ești de părere că efectuarea acestor lucrări poate distrage atenția angajaților sau poate întrerupe activitatea acestora din timpul orelor de muncă, poți selecta prestarea serviciilor firmei de curățenie înainte de ora de program sau la finalul programului, atunci când angajații nu sunt la birou.  

 

Sursa foto: Shutterstock

6.Alegerea unei firme de curățenie profesională nu prezintă riscuri 

Au existat și există numeroase cazuri în care personalul angajat permanent pentru curățenie a atentat la bunurile personalului din birou sau ale companiei în sine. Acest lucru este imposibil atunci când apelezi la o firmă de curățenie profesională, mai cu seamă că echipa de curățenie lucrează în baza unui contract de prestări de servicii, cu clauze bine definite. Orice abatare a unui membru din echipa de curățenie este sancționată, motiv pentru care patronii firmelor de curățenie sunt extrem de selectivi în alegerea personalului. 

7.O firmă de curățenie ajută la crearea unei impresii plăcute și garantează un personal mai fericit 

Poate un spațiu de lucru curat să îmbunătățească productivitatea angajaților? Răspunsul este, cu siguranță, da! Există numeroase studii care dovedesc legătura strânsă dintre un mediu de lucru curat și productivitatea angajaților care-și desfășoară activitatea în acest spațiu. Într-un spațiu curat, nu numai clienții vor fi fericiți, ci și personalul din birou. Prin urmare, apelarea la serviciile unei firme de curățenie este esențială, căci spălarea și curățarea geamurilor este cu siguranță un detaliu de bază în ansamblul spațiului de lucru. În plus, cum ar putea angajații privi pe geam în căutarea unor surse de inspirație, când nici măcar nu se poate vedea suficient de clar prin acestea? 

 

Sursa foto: Shutterstock

 

În final, suntem de părere că ți-am oferit suficiente motive pentru care serviciile unei firme de curățenie profesională sunt necesare în cadrul oricărei companii. Apelează la o firmă de curățenie ori de câte ori este nevoie de spălarea și curățarea geamurilor și în acest fel te vei bucura de rezultate excelente, dar și de o „priveliște” mult mai clară! 

Call Now Button