Testimoniale

Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei SC MONOVENTURE SRL cu SC NOVO CLASS SRL -servicii profesionale curățenie.

Am ales să colaborăm cu firma NOVO CLASS ca furnizor de servicii pentru curățenie, datorită calității serviciilor prestate și a eficienței procesului de curățenie.

Totodată, membrii echipei au oferit suportul pentru alegerea celor mai bune soluții și opțiuni pentru solicitările noastre punctuale, legate de servicii pentru curățenie.

În concluzie, recomand compania Novo Class ca fiind un colaborator profesionist și de încredere și apreciez serviciile sale de calitate și realizate într-un mod profesionist

Monoventure

În domeniul vânzărilor, avem nevoie de un partener de încredere în ceea ce privește curățenia. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Novo Class

Florin – Manager Emag

O echipă profesionistă, capabilă să facă față oricărei provocări în ceea ce privește asigurarea serviciilor de curățenie. Recomandăm cu încredere societatea NOVO CLASS.

Anca – Louis Purple

Ne face plăcere să îi recomandăm pe cei de la NOVO CLASS pentru calitatea serviciilor de curățenie prestate pentru noi, dar și pentru eficiența personalului.

Reea Soft

Am ales să colaborăm cu firma Novo Class datorită serviciilor de curățenie excelente și a seriozității oferite.

Echipa Crossfit

Oferte speciale gândite pentru tine.
Contactează-ne acum!