Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Testimoniale

Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei SC MONOVENTURE SRL cu SC NOVO CLASS SRL -servicii profesionale curățenie.Am ales să colaborăm cu firma NOVO CLASS ca furnizor de servicii pentru curățenie, datorită calității serviciilor prestate și a eficienței procesului de curățenie.Totodată, membrii echipei au oferit suportul pentru alegerea celor mai bune soluții și opțiuni pentru solicitările noastre punctuale, legate de servicii pentru curățenie.În concluzie, recomand compania Novo Class ca fiind un colaborator profesionist și de încredere și apreciez serviciile sale de calitate și realizate într-un mod profesionist
Mihai
Monoventure
În domeniul vânzărilor, avem nevoie de un partener de încredere în ceea ce privește curățenia. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Novo Class
Florin
Manager Emag
Am colaborat cu aceasta echipa pentru curatenia generala intr-un salon de infrumusetare si ceea ce mi-a placut cel mai mult este profesionalismul personalului si atentia la detalii. Pentru noi era imporant sa terminam repede pentru a putea deschide salonul si s-au miscat foarte bine si atenti. Recomand!
Sorin Buiac
House of Beauty
O echipă profesionistă, capabilă să facă față oricărei provocări în ceea ce privește asigurarea serviciilor de curățenie. Recomandăm cu încredere societatea NOVO CLASS.
Anca
Louis Purple
Ne face plăcere să îi recomandăm pe cei de la NOVO CLASS pentru calitatea serviciilor de curățenie prestate pentru noi, dar și pentru eficiența personalului.
Adi
Reea Soft
Am ales să colaborăm cu firma Novo Class datorită serviciilor de curățenie excelente și a seriozității oferite.
Francis
Echipa Crossfit
Call Now Button