Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Curățenie după constructor în Cluj

Curatenie dupa constructor in Cluj 

Ai nevoie de curatenie dupa constructor la firma ta in Cluj? Uita de inchirierea echipamentelor si achizitionarea a numeroase produse de curatenie. Economiseste timp si bani apeland la specialistii din domeniu! Noi te putem ajuta!  

Oferim servicii profesioniste de curatenie dupa constructor in Cluj, indiferent de spatiul care trebuie curatat. Imediat dupa terminarea lucrarilor,  venim sa facem curatenie. Utilizam doar produse profesionale si aparatura potrivita pentru suprafetele si materialele din spatiul respectiv. Personalul nostru este pregatit pentru a face fata celor mai dificile conditii si celor mai incapatanate pete si urme, astfel incat la final sa te poti bucura de un spatiu curat, pregatit pentru orice fel de activitate in Cluj.

Ce fel de operatiuni de curatenie dupa constructor in Cluj iti punem la dispozitie? 

Pentru ca totul sa straluceasca de curatenie, efectuam urmatoarele operatiuni de curatenie dupa constructor in Cluj: 

  • curatarea resturilor dupa constructori (moloz, vopsea etc.) de pe toate suprafetele afectate
  • aspirarea pardoselilor, peretilor
  • spalarea pardoselilor, faiantei, gresiei
  • curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor
  • spalarea geamurilor, usilor si a tocariei. 

De ce sa apelezi la firma noastra de curatenie dupa constructor in Cluj? 

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Novo Class din Cluj pentru a beneficia de servicii de curatenie dupa constructor realizate cu seriozitate.

Lasa in seama noastra orice spatiu in care ai facut modificari, ai renovat sau ai construit.

Redam peretilor, pardoselilor, mobilierului si echipamentelor electrice aspectul de nou.

Echipa noastra din Cluj este pregatita si instruita pentru orice fel de material si suprafata, astfel ca nu trebuie sa contractezi alta firma pentru curatarea unei suprafete speciale sau a unui material mai delicat.

Echipamentele noastre si solutiile pe care le folosim sunt destinate pentru astfel de situatii si sunt de inalta calitate.

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la standarde ridicate și poți fi sigur că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!

Call Now Button