Curățenie după Constructor

Exclusiv persoane juridice

Ai nevoie de curățenie după constructor la firma ta? Nu mai pierde vremea cu închirierea echipamentelor și achiziționarea produselor de curățenie. Noi te putem ajuta.

Oferim servicii profesioniste de curățenie după constructor, indiferent de spațiul care trebuie curățat. Imediat după terminarea lucrărilor noi venim să facem curățenie cu produse profesionale și aparatură potrivită pentru suprafețele și materialele din spațiul respectiv. Personalul nostru este pregătit pentru a face față și celor mai grele condiții, astfel încât tu la final să te poți bucura de un spațiu curat, pregătit pentru orice fel de activitate.

Pentru a face totul strălucitor și curat, efectuăm următoarele operațiuni de curățenie după constructor:

  • Curățarea resturilor după constructori (moloz, vopsea, etc.) de pe toate suprafețele afectate
  • Aspirarea pardoselilor, pereților
  • Spălarea pardoselilor, faianței, gresiei
  • Curățarea prizelor, întrerupătoarelor și plintelor
  • Spălarea geamurilor, ușilor și a tocăriei

Apelează la noi cu încredere ca să beneficiezi de servicii de curățenie după constructor la cele mai înalte standarde. Lasă pe mâna noastră orice spațiu în care ai făcut modificări, ai renovat sau ai construit ca să le redăm pereților, pardoselilor, mobilierului și echipamentelor electrice aspectul de nou. Echipa noastră este pregătită și instruită pentru orice fel de material și suprafață, astfel că nu trebuie să contractezi altă firmă pentru curățarea unei suprafețe mai speciale sau a unui material mai delicat. Echipamentele noastre și soluțiile pe care le folosim sunt destinate pentru astfel de situații și sunt de cea mai bună calitate.

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la cel mai înalt nivel și poți fi siguri că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!