Curățenie Birouri

Exclusiv persoane juridice

Curățenia în birou are un efect direct asupra stării angajaților și a productivității acestora. Nimeni nu vrea să lucreze într-un mediu murdar, unde mizeria și praful să poată fi observate cu ochiul liber de oricine pășește în acel spațiu. Dar angajații sunt doar o parte dintre cei care își pierd interesul pentru muncă atunci când văd un birou dezorganizat și necurățat. Chiar și persoanele aflate în vizită sau care au întâlniri cu angajații în cadrul spațiului de lucru, judecă o afacere după aspectul biroului.

Aici intervenim noi. Vrem să te ajutăm prin serviciul de curățenie birouri să le oferi un cadru de lucru plăcut angajaților, dar și o primă impresie bună partenerilor și clienților tăi. Nu uita de faptul că cei care lucrează pentru tine își petrec minim 8 ore în același spațiu și astfel trebuie să le asiguri un birou curat și primitor.

Cum te putem ajuta efectiv?

Serviciile noastre de curățenie birouri includ mai multe operațiuni pe care le efectuăm, dar și anumiți pași. În primul rând, venim să îți inspectăm biroul ca să vedem care sunt echipamentele de care vom avea nevoie și de câte persoane pentru a duce la bun sfârșit curățenia. După aceea, vom veni să facem curățenia într-o zi și interval orar stabilite de comun acord. Nu vrem să întrerupem buna desfășurare a muncii angajaților tăi, astfel că suntem disponibili în orice interval  orar din timpul zilei pentru a pregăti biroul pentru prima oră, când aceștia vor sosi.

Noi contribuim la curățenia biroului prin:

  • Aspirarea și spălarea pardoselilor
  • Aspirarea sau spălarea cu ajutorul echipamentelor noastre cu injecție – extracție a mochetelor și a tapițeriilor
  • Aspirarea sau spălarea cu ajutorul echipamentelor cu monodisc și spumă uscată a mochetelor și a tapițeriilor
  • Dezinfectarea și spălarea grupurilor sanitare
  • Spălarea geamurilor ușor accesibile
  • Evacuarea gunoiului

După terminarea acestor operațiuni, biroul tău va fi ca nou și frumos mirositor. Standardele noastre de calitate sunt la nivel european, tocmai pentru că știm cât de mult înseamnă să ai un spațiu de lucru curat. Apelând la noi, vei avea parte de profesionalism și promptitudine, dar și de siguranța că serviciile noastre de curățenie birouri sunt de cea mai înaltă calitate.

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la cel mai înalt nivel și poți fi siguri că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!