Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Curățenie birouri în Cluj

Curatenie birouri in Cluj

Curatenia in birouri are efect pozitiv asupra starii angajatilor si a productivitatii acestora. Nimeni nu isi doreste sa lucreze intr-un mediu murdar, unde mizeria si praful pot fi observate cu ochiul liber atat de angajati, dar si de vizitatori sau clienti. Angajatii sunt doar o parte dintre cei care isi pierd interesul pentru munca in momentul in care biroul este dezorganizat si murdar. 

Nu iti mai face griji in privinta curateniei in Cluj! Lasa totul in seama noastra. Iti oferim servicii calitative de curatenie birouri in Cluj, pentru ca angajatii tai sa se bucure de un mediu de lucru placut si pentru ca toti vizitatorii sa aiba o impresie buna ori de cate ori iti calca pragul. 

Care sunt avantajele unei companii specializate in curatarea birourilor in Cluj? 

Companiile specializate in astfel de servicii acorda o importanta aparte acestor actiuni. Atentia la detalii si profesionalismul sunt ceea ce definesc firma noastra de curatenie birouri din Cluj. Daca detii o companie in Cluj, care are numeroase spatii pentru birouri si ai nevoie de curatenie, apeleaza cu incredere la noi. Vei beneficia de urmatoarele avantaje: 

 • curatenie impecabila datorita standardelor inalte, a utilajelor profesionale si a solutiilor speciale de curatare si dezinfectare; 
 • timp redus pentru desfasurarea actiunilor, datorita experientei angajatilor 
 • raport calitate-pret extrem de avantajos, nefiind nevoie de o investitie suplimentara in solutii si materiale de curatare; 
 • certificare pentru respectarea regulilor de igiena impuse la nivel national si european, folosindu-se tehnici moderne de curatare. 

Care sunt pasii de curatenie in spatiile office din Cluj pe care ii respectam?

Serviciile noastre de curatenie birouri in Cluj includ mai multe operatiuni pe care le efectuam si etape bine stabilite, astfel incat sa eficientizam tot procesul. 

Primul pas este inspectarea biroului pentru a afla necesarul de echipamente si personal de care va fi nevoie pentru buna desfasurare a curateniei. Urmeaza stabilirea zilei si intervalului orar pentru curatenie. In Cluj, suntem disponibili in orice interval orar din timpul zilei, astfel incat biroul sa fie gata pana sosesc angajatii. 

Ce servicii de curatenie a birourilor in Cluj oferim?

Pentru a beneficia de un spatiu de lucru curat, dezinfectat si aerisit, ne concentram atentia pe fiecare coltisor din cadrul biroului. Astfel, oferim servicii profesionale de curatenie birouri în Cluj in care sunt incluse urmatoarele actiuni:

 • aspirarea si spalarea pardoselilor;
 • aspirarea sau spalarea cu ajutorul echipamentelor noastre speciale si solutii profesionale care curata in profunzime si elimina bacteriile;
 • injectie – extractie a mochetelor si a tapiteriilor;
 • aspirarea sau spalarea cu ajutorul echipamentelor cu monodisc si spuma uscata a mochetelor si a tapiteriilor
 • dezinfectarea si spalarea grupurilor sanitare;
 • spalarea geamurilor usor accesibile;
 • evacuarea gunoiului.

De ce să apelezi firma noastra de curatenie din Cluj?

Standardele de calitate  pe care le avem la Novo Class sunt aprobate la nivel european in domeniul igienei, tocmai pentru că stim cat de mult inseamna sa ai un spatiu de lucru curat. Apeland la noi, vei avea parte de profesionalism si promptitudine.

La NOVO CLASS gasesti o gama variata de servicii de curatentie in Cluj, astfel incat sa beneficiezi de curatenie atat acasa, cat si la birou. Pentru ca ne dorim ca spatiile sa fie curate si in exterior, oferim si servicii de alpinism utilitar. 

Ofera un spațiu curat si dezinfectat angajatilor tai din Cluj, pentru a le spori productivitatea! Contacteaza-ne cat mai curand pentru a ne cunoaste si pentru a incepe o colaborare frumoasa! 

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la standarde ridicate și poți fi sigur că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!

Call Now Button