Curățenie Industrială

Exclusiv persoane juridice

Serviciile de curățenie industrială sunt o necesitate tot mai mare astăzi. Ca business, ai nevoie de un spațiu adecvat pentru creșterea productivității, asigurarea unui mediu plăcut pentru angajați și creșterea profitabilității.

Noi venim în sprijinul tău cu echipamentele și soluțiile  adaptate condițiilor speciale de lucru. Astfel, asigurăm în spațiile tale un nivel ridicat de curățenie, acoperind o gamă largă de obiective:

  • Hale industriale;
  • Spatii administrative;
  • Depozite logistice;
  • Spații de depozitare;
  • Fabrici;

Serviciile de curățenie pot fi executate în timpul programului de lucru, înainte sau după acesta. Personalul nostru calificat își va desfășura activitatea într-un mod silențios și profesionist pe tot parcursul procesului.

Pentru obținerea rezultatelor dorite, Novo Class îți stă la dispoziție cu o echipă experimentată în serviciile de curățenie industrială.

Curatenia industriala, alaturi de curatenia in birouri si spatii comerciale si curatenia de intretinere,reprezinta unul din cele mai apreciate servicii de curatenie oferite de Novo Class.

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la cel mai înalt nivel și poți fi siguri că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!