Firma de curatenie Bistrita NovoClass iti ofera cele mai bune servicii profesionale de curatenie pentru compania ta. Suntem la dispozitia tuturor companiilor care au nevoie de servicii de curatenie Bistrita, servicii profesionale si cu atentie la detalii. Echipele noastre de specialisti sunt atente la orice detaliu, astfel incat spatiile curatate sa straluceasca si sa fie nu doar igienizate, ci si dezinfectate. Ne plac provocarile si putem curata orice tip de suprafata, indiferent daca este vorba despre spatii de birouri sau despre spatii industriale. 

NovoClass, firma de curatenie Bistrita ofera 7 tipuri de servicii de curatenie, care acopera toate nevoile unei companii, indiferent daca vorbim despre interiorul sau exteriorul cladirii

Servicii de curatenie Bistrita oferite de catre NovoClass

NovoClass, firma de curatenie Bistrita iti pune la dispozitie urmatoarele servicii: 

 • curatenie birouri 
 • curatenie generala
 • curatenie de intretinere 
 • curatenie industriala
 • curatenie dupa constructor 
 • alpinism utilitar
 • curatare si intretinere spatii verzi. 

Clientii NovoClass sunt foarte multumiti de standardele inalte ale serviciilor de curatenie si de priceperea personalului firmei. Folosim intotdeauna aparatura, utilaje si produse de curatenie de top, care pot indeparta orice tip de murdarie. Nu doar igienizam spatiile, ci le si dezinfectam cand este cazul. Ne adaptam la orice tip de spatiu si putem curata orice suprafata si orice tip de murdarie. Firma de curatenie Bistrita NovoClass este pregatita pentru orice provocare! 

De ce sa apelezi la firma de curatenie Bistrita NovoClass?

Ai numeroase motive pentru a apela la servicii de curatenie Bistrita de la NovoClass. Primul este ca vei economisi timp pretios si nu vei mai cauta produse si aparatura pentru curatenie, care costa mult mai mult decat externalizarea serviciilor de curatenie. Iata cateva dintre motivele pentru care sa apelezi la firma de curatenie Bistrita NovoClass: 

 

 • economisesti bani 
 • economisesti timp 
 • poti beneficia de servicii oricand doresti 
 • daca este nevoie, curatenia se poate desfasura si in timpul programului companiei tale, personalul NovoClass fiind discret si eficient
 • te bucuri de rezultate exceptionale.

Cum poti beneficia de serviicii de curatenie Bistrita de la NovoClass?

Pentru a beneficia de serviciile companiei noastre, in primul rand trebuie sa ne contactezi. Gasesti in pagina de contact toate detaliile necesare. In urma unei prime discutii, vom stabili care sunt nevoile si cerintele tale, iar mai apoi vom conveni de comun acord de ce servicii de curatenie Bistrita ai nevoie si care va fi frecventa acestora. 

Ori de cate ori ai nevoie de o firma de curatenie Bistrita, nu ezita sa ne contactezi

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Clienții noștri

De ce să ne alegi pe noi ?

ECONOMISEȘTI
timp și bani

CREȘTI
nivelul de confort

CREȘTI
productivitatea echipei

SUNTEM
eficienți

IGIENIZEZI spațiul
de lucru

AVEM
o echipă excelentă