Firma de curatenie Alba Iulia

NovoClass iti pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie in Baia Mare. Ne adresam tuturor companiilor care isi doresc curatenie profesionala pentru spatii de birouri, curetenie de intretinere, curatenie industriala si asa mai departe. Datorita experientei si expertizei echipelor noastre de specialisti, suntem pregatiti pentru a curata orice fel de suprafata, indiferent de gradul sau de tipul de murdarie. In prezent, oferim 7 tipuri de servicii de curatenie, pentru ca spatiul companiei tale sa fie curat si lustruit indiferent daca este vorba despre exterior sau interior.

Firma de curatenie Baia Mare cu servicii ireprosabile

Firma NovoClass iti ofera servicii de curatenie Baia Mare ireprosabile.

In portofoliul nostru se regasesc urmatoarele tipuri de servicii: 

 • curatenie industriala
 • curatenie birouri┬á
 • curatenie dupa constructor┬á
 • alpinism utilitar┬á
 • curatenie de intretinere┬á
 • curatenie generala
 • curatare si intretinere spatii verzi.┬á

De-a lungul timpului, am oferit servicii de curatenie la standarde inalte pentru numeroase companii. Pentru servicii de curatenie Baia Mare, folosim utilaje profesionale, ustensile si accesorii de top si produse care curata orice tip de murdarie. Punem accent atat pe igienizarea spatiului, cat si pe dezinfectarea acestuia. 

Poti beneficia de servicii curatenie Baia Mare adaptate nevoilor si solicitarilor tale si a spatiului ce urmeaza a fi curatat. Echipele NovoClass sunt mereu pregatite pentru orice provocare, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. 

Firma de curatenie Baia Mare NovoClass este in permanenta in contact cu toti clientii pentru a respecta cererile si dorintele acestora. De asemenea, lucram constant pentru a perfectiona metodele de curatare, astfel incat sa fim eficienti si tu sa te bucuri de servicii de curatenie Baia Mare de calitate. 

De ce sa apelezi la firma de curatenie Baia Mare Novo Class?

Apeland la NovoClass, vei observa ca spatiul de birou sau spatiul industrial va arata permanent curat si stralucitor. Oferim servicii de curatenie Baia Mare care pun accentul pe detalii. Niciun fir de praf nu va ramane pe suprafete si vom avea mereu grija sa iti fie depasite asteptarile. 

In continuare, permite-ne sa iti prezentam cateva dintre motivele pentru care sa apelezi la servicii de curatenie Baia Mare de la NovoClass: 

 • economisesti timp
 • economisesti resurse
 • te bucuri de cele mai bune rezultate┬á
 • suntem la dispozitia ta oricand ai nevoie de servicii de curatenie Baia Mare
 • curatenia se poate desfasura si in timpul programului companiei tale, fara a deranja angajatii, daca este necesar.┬á

Ori de cate ori ai nevoie de o firma de curatenie Baia Mare, nu ezita sa ne contactezi!

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contacteaz─â-ne acum!

Clien╚Ťii no╚Ötri

De ce s─â ne alegi pe noi ?

Firma de curatenie

ECONOMISE╚śTI
timp și bani

CRE╚śTI
nivelul de confort

CRE╚śTI
productivitatea echipei

SUNTEM
eficien╚Ťi

IGIENIZEZI spa╚Ťiul
de lucru

AVEM
o echip─â excelent─â