Firma de curatenie in Cluj

Firma de curatenie Cluj Napoca – OFERTE – NovoClass

Cereți oferte gratuite de la firme de curățenie din Cluj-Napoca

De cate ori nu ai auzit asta?De cate ori ai asociat un serviciu de curățenie cu sanatatea ta?Toate judetele au fost afectate de pandemie si Cluj cu atat mai mult.

In cazul in care esti in cautarea unor servicii profesionale de curatenie in Cluj,atunci echipa Novo Class vine in ajutorul tau cu o gama variata de solutii pentru spatii de birouri,persoane fizice sau birouri.

Care sunt serviciile de curatenie oferite de Novo Class?

Curatenie birouri in Cluj Napoca

Curatenia birourilor

Orice firma doreste sa aiba birourile curate,indiferent ca vorbim de centre comerciale sau birouri de apartament.

Persoanele juridice nu au timp sa se ocupe si de curatenie generala,astfel ca un serviciu perfect pentru birou este un serviciu care are rezultate.

Novo Class garanteaza rezultate oferind servicii de curatenie in Cluj Napoca si zonele limitrofe inca din 2013

In anul 2021 a avut peste 100 de parteneri unde au prestat servicii de curatare a birourilor avand activitatea dedicata spre firme.

Firma din cluj napoca cu o activitate de 10 ani ofera servicii bune si foarte bune pentru cei care au nevoie de un imobil curat.Serviciile de curatenie sunt personalizate in functie de nevoia clientului.Oferta noastra este adaptata indiferent de nevoile clientului sau alte detalii .

Cu o echipă mare formata in timp Novo Class ofera in primul rand seriozitate. Clientilor nostri le oferim calitate si ani de experienta.

Persoanele de contact va stau la dispozitie pentru orice nevoie,si va pun la dispozitie timpul lor pentru a va raspunde solicitarilor.

Echipa de curățenie din Cluj Napoca poate efectua servicii si la spații comerciale din alte localitati avand manageri dedicati pe zone.

Curatenie generala

2022 este un an cu pandemia la final,care ne-a invatat ca un spatiu igienizat este un spatiu sanatos.Dupa 3 ani in care ne-am facut griji pentru noi si pentru ai noștri incepem din nou sa avem incredere in iesirile cu prietenii si familia,dar ne bucuram daca ajungem intr-un spatiu curat.

Printre serviciile oferite de Novo Class este si curatenia generala care ajuta un spatiu sa fie safe and clean.

In cluj napoca sunt multe zone care au nevoie de servicii de curatenie la inaltime cum ar fi restaurante,mall-uri sau birouri care au nevoie sa fie un mediu igienizat.

Cand vine vorba de calitate nu trebuie sa se omita detaliile.

O diferenta mare o fac solutiile de curatenie care trebuie sa fie la nivelul anului 2022.

Partenerii firmei de curățenie pe parte de solutii sunt experti in echipamente astfel incat curățenia sa fie de un profesionalism desavarsit.

Curatenie generala

Pentru mai multe oferte puteti acesa site-ul companiei si puteti vedea ce oferă.Daca doriti seriozitate si promptitudine si cautati o firma de curatenie din Cluj Napoca care sa faca curățenie generală solicitati detalii in formularul de contact.

Curatenie dupa constructor

Seriviile de curatenie dupa constructor sunt o necesitate in zilele noastre.

Cluj Napoca este un oras in plina dezvoltare de spații comerciale,iar inainte de finalizarea proiectelor si predarea acestorea clienților este necesara apelarea unei firme ce ofera servicii profesionale de curățenie.

Echipa este necesar sa fie pregatita sa ofere calitate si soluții la nevoiele clientilor,astfel firma va pune la dispozitie oferte diverse pentru curățenia dupa constructor.

Serviciile cuprind urmatoarele operatiuni

Aspirare pardoseala

Spalare pardoseala

Degajarea gunoiului

Curatarea prafului

Spalarea geamurilor

Curatarea tocariei

Stergere suprafete vitrate

Peste ani unele detalii de la curatenia dupa constructor inca vor conta,astfel va recomandam servicii profesionale de curățenie la birouri,domiciliu,firme si spații pentru a va bucura de un loc curat.

Tine-ti minte ca un profesionist va oferă diferite tipuri de solutii la problemele aparute in timpul unor servicii de curățenie.

Curatenie la domiciliu

Curatenia la apartamente trebuie realizata de o echipa de incredere,deoarece exista in orice locuinta bunuri de valoare sau sau obiecte de calitate.

Oferim de peste 10 ani calitate si promptitudine in serviciile oferite la apartamente iar reviw-urile clienților sunt dovada multumirii lor.

Curatenia la apartamente are nevoie de curățenie de intretinere si curățenie generala.In Cluj sunt firme care se ocupa de ambele servicii printre care si Novo Class.

La domiciliu cele 2 servicii enumerate se realizeaza printr-o programare detaliata pentru curățenie in functie de necesitate dar si de ce permite vremea.Firmele de curatenie recomanda semnarea unui proces verbal la finalizarea lucrarilor de curățenie la domiciliu.

Echipa are grija ca serviciile sa fie acceptate de catre beneficiar si oferă remedieri in cazul in care sunt solicitate.

In Cluj acest fel de curațenie este solicitat foarte des astfel cel mai indicat este ca firma sa aiba un profesionist

Firma cea mai potrivita pentru servicii de calitate este firma care da dovada de profesionalism si prin gama de soluții profesionale folosite.

Recomand soluții care isi fac bine treaba atat la domiciliu cat si la birou.Cei de la Karckher dau dovada de profesionalism si solutiile lor is fac treaba bine.

Echipamentele cele mai folosite in servicii de curățenie

Masina de spalat pardoseli
Aspiratorul
Aparatul cu abur
Aparat cu injectie extractie
Monoperie

In Cluj aceste aparate pot fi gasite usor de la firme specializate in servicii de aducere a echipamentelor. Recomand firma Tenrom.

Doar trebuie solicitate cateva oferte.

Cele mai utilizate echipamente pentru curățenie generală

APARATUL CU ABUR
ASPIRATORUL

Ustensilele cele mai utilizate sunt

Lavete microfibraț
Galeti
Mopuri
Pamatuf