Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Cum alegi o firmă de curățenie pentru birouri

Cum alegi o firmă de curățenie pentru birouri

 

Pentru a le asigura angajaților tăi cele mai bune condiții de muncă, trebuie să te asiguri că spațiul de birouri este curățat, igienizat și dezinfectat în mod regulat. Acest lucru este esențial în contextul epidemiologic curent, pentru a preveni răspândirea coronavirusului și a asigura un mediu de lucru cât mai sigur.

 

O metodă eficientă de a păstra curățenia în spațiile de birouri este de a apela la serviciile unei firme specializate. O astfel de opțiune este mai avantajoasă din punct de vedere financiar și se poate dovedi mult mai practică și mai eficientă decât dacă vei opta pentru serviciile unei singure persoane. Firma de curățenie are posibilitatea de a realiza igienizarea în afara programului angajaților și poate asigura personal suficient care să curețe întreg spațiul de birouri într-un timp mult mai scurt.

 

Însă, cum alegi o firmă potrivită care să asigure aceste servicii de curățenie? Iată câteva criterii de care să ții cont astfel încât să obții un mediu de lucru curat și sigur pentru angajații tăi.

Verifică reputația firmei

Vei vrea sa beneficiezi de servicii de calitate, așa că este important să verifici și ce spun alți clienți cu privire la firma la care te gândești să apelezi. Așadar, citește cu atenție review-urile de pe diverse site-uri de specialitate sau chiar de pe site-ul firmei în cauză.

 

Aceste review-uri sunt extrem de utile, deoarece oferă informații cu privire la toate aspectele importante: calitatea și diversitatea serviciilor oferite, relația cu clienții, eventuale dezavantaje sau puncte slabe, precum și diverse particularități ale firmei respective (de exemplu, dacă oferă servicii de curățenie în weekend sau după programul de lucru al angajaților).

 

Există posibilitatea și să ceri o referință pentru firma respectivă de la altă companie care a beneficiat de serviciile sale. Astfel, te vei asigura că poți avea încredere în firma de curățenie și obții o garanție a unor servicii de calitate.

Firma deține asigurare și oferă garanții de muncă

Un alt detaliu care îți indică faptul că firma de curățenie este de încredere este reprezentată de deținerea unei asigurări și de oferirea unor garanții de muncă. Astfel, în cazul în care au loc evenimente neplăcute sau accidente în timp ce își desfășoară activitatea, evenimente pentru care compania ta nu este responsabilă, nu vei suferi niciun fel de pagubă. Este important să ceri firmei documente doveditoare cu privire la aceste aspecte și să le inspectezi cu atenție.

Fii atent la relațiile cu clienții

Îți poți da seama dacă firma de curățenie va oferi servicii de calitate încă de la primele interacțiuni cu aceștia. Acest lucru va fi vizibil prin respectul lor față de clienți și prin eforturile pe care le depun pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie. Astfel, o bună comunicare și flexibilitate sunt niște avantaje clare.

 

Dacă mergi direct la sediul firmei pentru a discuta cu aceștia despre serviciile de curățenie, un birou îngrijit și bine organizat va înfățișa atenția lor la detalii. Dacă veți discuta doar la telefon, cel mai probabil le vei folosi site-ul pentru a afla informații despre serviciile oferite. Un site aspectuos, care funcționează bine, reprezintă o altă dovadă a calității serviciilor.

 

După ce le prezinți reprezentanților nevoile tale, aceștia ar trebui să vină cu o ofertă personalizată. Astfel, veți descoperi împreună cum serviciile de curățenie pe care le pun la dispoziție se pot plia cât mai bine pe necesitățile companiei tale.

Verifică serviciile oferite

Desigur, un aspect foarte important pe care nu trebuie să îl omiți este gama de servicii oferită de firma de curățenie. O diversitate mai mare poate fi un avantaj, însă va trebui să te asiguri că aceste servicii sunt conforme cu nevoile tale. Firma ar trebui să asigure servicii de curățenie în spațiile de birouri, însă ai putea opta și pentru servicii de curățenie de întreținere sau, de ce nu, chiar și alpinism utilitar.

Fii atent la costuri

Deși prețul serviciilor nu ar trebui să fie singurul factor care te ghidează în alegerea firmei de curățenie, nu poți să ignori acest aspect. Oferta de care vei beneficia trebuie să fie una avantajoasă pentru tine și trebuie să se încadreze în bugetul pe care îl ai la dispoziție. 

 

Însă, nu încerca să cauți doar cele mai ieftine servicii. Un preț prea mic ar putea fi semnul unei calități îndoielnice sau ale unor probleme cu care ai putea avea de-a face. De asemenea, ai putea întâlni alte prețuri ascunse ce vor apărea ulterior. De aceea, este important să citești bine contractul înainte de a-l semna și a începe o colaborare cu firma de curățenie.

 

Lucrul într-un birou curat este absolut esențial pentru sănătatea angajaților și ar putea chiar să aibă beneficii când vine vorba de productivitatea lor. De aceea, este important să apelezi la o firmă de curățenie de încredere, care îți poate oferi profesionalism și servicii de calitate. Fii atent la toate detaliile înainte de a începe o astfel de colaborare și vei avea parte oricând de birouri curate, fără incidente sau alte probleme.

Call Now Button