Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Dezinfectarea băii și a toaletei de la birou: De ce o firmă specializată în curățenie e cea mai bună alegere

În special în contextul epidemiologic în care ne aflăm, dezinfectarea băilor și toaletelor a devenit un lucru ce trebuie făcut constant și cu rigurozitate maximă. Mai ales în cazul în care este vorba despre o toaletă utilizată frecvent de un număr mai mare de oameni, este important ca microbii să fie ținuți la distanță, iar curățenia să fie păstrată de o firmă specializată. Află din acest articol de ce. 

 

Ce servicii oferă o firmă specializată de curățenie?

 

Avantajul principal oferit de contractarea unei firme specializate este curățenia realizată conform celor mai înalte standarde prin intermediul soluțiilor speciale utilizate și a utilajelor profesionale. Un alt mare avantaj este scurta durată în care este efectuat procesul de dezinfecție și curățenie datorită faptului că ai de-a face cu o echipă de profesioniști. 

 

Nu pierde din vedere nici cheltuielile reduse ale companiei care va fi astfel scutită de investirea unei sume considerabile în produse pentru curățare. Nu în ultimul rând, serviciile oferite de o firmă specializată de curățenie sunt certificate la nivel european pentru tehnicile utilizate care sunt atât eficiente, cât și realizate cu un grad sporit de atenție. 

 

Diferența dintre curățenie și dezinfectare

Dacă înainte această diferență nu era clară, contextul pandemic ne-a adus mult mai bine în vedere procesele pe care trebuie să le urmăm pentru dezinfectarea propriei locuințe și asigurarea sănătății celor din jur. Deși curățenia este în sine un proces ce trebuie îndeplinit la un anumit nivel într-o companie, dezinfecția presupune clar urmarea anumitor norme, iar acest lucru nu poate fi înfăptuit de vreun amator. 

 

Curățenia presupune îndepărtarea impurităților de pe anumite suprafețe, pe când dezinfectarea se referă la utilizarea anumitor substanțe chimice care ucid germenii, astfel reducându-se riscul de răspândire a infecției. Având în vedere că băile și toaletele sunt locul în care e cel mai probabil ca o infecție să apară, dezinfecția trebuie făcută cu simț de răspundere și în detaliu. 

 

Pe lângă abilitățile profesionale dobândite de-a lungul timpului, angajații unei firme specializate de curățenie vin la pachet și cu echipamentul și soluțiile corespunzătoare unui astfel de demers. De exemplu, “Centrul European de Control și Prevenire a Bolilor recomandă utilizarea soluțiilor de dezinfectare pe bază de hipoclorit de sodiu concentrație 0,1%, după ce suprafețele au fost curățate în prealabil”. Tocmai pentru că e vorba despre urmarea unor astfel de standarde, o echipă specializată devine cea mai bună soluție pentru companii. 

 

De ce să contractezi o firmă de specialitate? 

 

Dezinfectarea grupurilor sanitare, lustruirea gresiei și faianței din baie, curățarea și ștergerea obiectelor din spațiile sanitare, colectarea gunoiului, schimbarea sacilor menajeri, spălarea și curățarea geamurilor, ștergerea corpurilor de iluminat, ștergerea ușilor, tocurilor și mânerelor – acestea sunt principalele activități desfășurate de profesioniștii în curățenie ai unei firme specializate. Raportul calitate-preț este unul benefic pentru orice companie deoarece totul va fi gata în scurt timp fără alte cheltuieli suplimentare. 

 

Mai mult decât serviciile oferite, la fel de mult contează și felul în care sunt înfăptuite acestea. O echipă de profesioniști îți poate garanta dezinfectarea băii și toaletelor la un nivel menit 100% să protejeze utilizatorii de microbi, cât și respectarea normelor în vigoare cu privire la măsurile pandemice. Cu siguranță timpul alocat curățeniei de către alți angajați ai companiei poate fi folosit într-un mod mai productiv având certitudinea că o firmă specializată se ocupă de toate cele necesare. 

 

Încă un aspect demn de luat în considerare este atenția la detalii pe care o echipă de profesioniști cu multă experiență în spate o are, spre deosebire de o singură persoană care ar avea îndatorirea de a se ocupa de curățenie. Dezinfectarea unei băi este un proces mult mai migălos decât pare la prima vedere, iar un ochi bine format în acest domeniu poate face diferența. Angajații cu siguranță vor putea observa diferențele, iar un loc de muncă bine întreținut are un puternic impact pozitiv și asupra psihicului uman. 

 

Ia în calcul sfaturile și recomandările noastre și gândește-te în primul rând la siguranța ta și a angajaților tăi. Curățarea și dezinfectarea corectă a grupurilor sanitare de la muncă este primordială pentru a elimina riscul răspândirii infecțiilor. Apelează cu încredere la Novo Class și lasă-ne să ne demonstrăm profesionalismul și promptitudinea în favoarea companiei tale. 

 

Surse: https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/noul-coronavirus-recomandari-privind-curatarea-si-dezinfectarea-locuintelor 

 

Call Now Button