Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

LKI_7318

Igienizarea și dezinfectarea spațiilor de birou și a halelor

Perioada prin care trecem ne determină să acordăm o mai mare atenție modului în care facem curat, atât în locuințe, cât și în locul ne petrecem o bună parte din timp, anume la muncă. Chiar dacă la job nu ești personal responsabil de modul în care se face curățenie, poți să fii atent la modul în care arată suprafețele și la calitatea aerului din birou.

În această perioadă, am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că activitățile noastre de curățenie se desfășoară în cel mai sigur mod posibil și cu cea mai mare eficiență. Află care sunt acestea:

1. Angajații Novo Class sunt echipați suplimentar cu mănuși, mască și protecție pentru încălțăminte. Măsurile luate sunt pentru a proteja atât angajații noștri, cât și persoanele care intră în contact cu suprafețele curățate de către aceștia.

 

2. Soluțiile folosite în procesul de dezinfectare a suprafețelor sunt biocide, produse care distrug microbii și virușii conform Avizelor de la Ministerul Sănătății și Fișele Tehnice pe care putem să le punem la dispoziție clientului.

 

3. Pentru spațiile industriale, dispunem de aparatură mecanizată, precum mașini de spălat pardoseala cu post de conducere prin care putem face o igienizare rapidă pe suprafețe mari.

 

4. Mopurile și lavetele cu microfibră sunt schimbate săptămânal, iar fiecare încăpere este dezinfectată cu lavete și mopuri separate, diferențiate pe culori, în funcție de fiecare suprafață.

 

5. După fiecare intervenție, produsele de curățenie sunt dezinfectate cu clor.

 

6. Dispunem de un stoc considerabil de produse de curățenie biocide, reglementate în vederea continuării colaborării cu toți clienții.

 

7. Măsurile pe care le luăm în plus, în vederea reducerii contactului cu angajații clientului, au fost de a face schimbări în programul de muncă a propriilor angajați, venind în afara orelor de lucru.

 

8. În vederea igienizării și dezinfectării spațiilor în care vă desfășurați activitatea, punem un mai mare accent pe toate zonele comune cum ar fi clanțele, balustradele, mesele, obiectele de protocol sau electrocasnicele din bucătărie, precum și toate zonele care sunt accesate de mai multe persoane.

 

9. Am comunicat cu reprezentanții DSP Cluj în această perioadă în vederea realizării unor fluxuri și proceduri de lucru corecte, sigure și bune.

 

Apelează cu încredere la serviciile de curățare pentru a te asigura că ești protejat la locul de muncă și pentru a-i proteja la rândul tău și pe cei dragi ție.

Cu ajutorul nostru, spațiile de birou și halele vor fi igienizate și dezinfectate conform normelor în vigoare, ferindu-vă astfel de orice posibilitate de contactare a virușilor de pe suprafețele de lucru.

Contactează-ne acum!

Call Now Button