Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Novo Class firma curatenie Cluj

Cine este Novo Class?

Novo Class Cleaning Services este o companie lider de curățenie cu sediul în Cluj Napoca, România. Oferă servicii de curățenie de top atât pentru proprietăți rezidențiale, cât și pentru cele comerciale din zonă.

Novo Class – Firma curatenie Cluj – Napoca

Compania a fost fondată cu scopul de a oferi clienților săi servicii excepționale de curățenie. Echipa lor de curățeni calificați și cu experiență utilizează echipamente și tehnici de curățare de ultimă generație pentru a se asigura că fiecare suprafață este impecabilă și fără germeni. Se mândresc cu atenția acordată detaliilor, asigurându-se că fiecare colț și colț este curățat temeinic.

Novo Class Cleaning Services oferă o gamă largă de servicii pentru a satisface nevoile clienților lor. Serviciile lor de curățenie rezidențială includ curățenie profundă, curățenie de primăvară, curățenie de mutare/mutare și servicii obișnuite de curățenie. De asemenea, oferă servicii de curățenie comercială, inclusiv curățarea birourilor, curățarea podelelor și spălarea geamurilor.

Novo Class –  10 ani de experienta in domeniul Curateniei

Una dintre caracteristicile unice ale Novo Class Cleaning Services este angajamentul lor de a folosi produse de curățare ecologice. Ei înțeleg importanța conservării mediului și iau măsuri pentru a-și minimiza amprenta de carbon. Aceasta include utilizarea produselor de curățare biodegradabile, reciclarea și reducerea consumului de energie.

Serviciul pentru clienți al companiei este de top și sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le pot avea clienții lor. Ei se angajează să ofere servicii remarcabile și să se asigure că clienții lor sunt complet mulțumiți de munca pe care o desfășoară.

In concluzie, Novo Class Cleaning Services este o firma de curatenie de incredere si profesionista care ofera servicii de curatenie de inalta calitate clientilor sai din Cluj Napoca, Romania. Având accent pe practici de curățare ecologice, atenție la detalii și servicii excepționale pentru clienți, sunt o alegere excelentă pentru oricine caută un serviciu de curățare de încredere și eficient.

Call Now Button