Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

caratenie primavara

Apeleaza la specialisti pentru intretinerea spatiilor verzi

Spatiile verzi aferente cladirilor de birouri sunt permanent supuse factorilor externi si au nevoie de intretinere periodica pentru a arata cat mai bine posibil. Fiecare anotimp aduce alte provocari pentru oaza de verdeata din fata cladirii de birouri unde iti desfasori activitatea. Spre exemplu, primavara, este nevoie de o curatenie generala, care inseamna adunarea tuturor resturilor vegetale, pentru a face loc noilor plante, flori si gazonului sa creasca. Vara, in functie de specificul fiecarui spatiu verde, se fac lucrari de intretinere care presupun in special tunderea si aranjarea plantelor si gazonului. Pentru toate acestea, este nevoie de o echipa de specialisti, care vor sti exact cum se intretin spatiile verzi. 

 

NOVO CLASS iti pune la dispozitie servicii curatenie Cluj si servicii de intretinere a spatiilor verzi, la preturi foarte bune. Vei beneficia de cunostintele profesionistilor si vei primi cele mai bune sfaturi pentru a intretine spatiul verde intre vizitele acestora. Astfel, este o decizie inteleapta sa externalizezi serviciile de curatenie si implicit pe cele de intretinere a spatiilor verzi. In cele ce urmeaza, iti vom spune ce presupune exact amenajarea si intretinerea unui astfel de spatiu. 

 

Ce presupune serviciul de amenajare si intretinere a spatiilor verzi? 

 

Acest serviciu iti va oferi cel mai frumos spatiu exterior, amenajat asa cum iti doresti. In plus, in functie de recomandarile specialistilor, vei beneficia si de intretinerea noului spatiu verd, la anumite intervale, stabilite de comun acord. 

 

Amenajarea spatiului verde aferent cladirii de birouri poate fi dificila daca o realizezi pe cont propriu. Chiar daca ai deja experienta cu gradinaritul, cand vine vorba despre un spatiu corporate, lucrurile se schimba radical. Trebuie sa stii ce fel de gazon, plante si flori sa alegi, pentru a se potrivi spatiului si imaginii companiei tale. Astfel, un specialist te poate indruma spre cele mai bune solutii si cu siguranta rezultatul final va fi unul pe placul tau. Avand in vedere ca este un spatiu office, trebuie sa arate excelent in orice zi, bineinteles mai putin in zille de iarna, cand ninge si totul va fi acoperit de zapada. Unele plante sau flori nu sunt potrivite pentru un spatiu business, insa acest lucru il vei stabili alaturi de specialistii Novo Class. 

 

Odata cu amenajarea spatiului verde, vei primi si recomandari despre cum sa il ingrijesti intre doua vizite de la echipa Novo Class. Pentru a arata bine, va trebui sa acorzi atentie catorva aspecte si de asmenea sa semnalezi orice problema imediat cum o identifici. In felul acesta, te vei asigura ca spatiul verde arata excelent, avand in vedere ca este primul contact al clientilor sau al partenerilor de afaceri cu firma ta. 

 

Acestea fiind spuse, daca iti doresti atat amenajarea unui spatiu verde, cat si servicii de curatenie profesionala, indiferent de domeniu, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom oferi cat mai multe detalii, vom stabili o prima intalnire si cu siguranta vom avea o colaborare de lunga durata. 

Call Now Button