Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Cand ai apelat ultima data la curatenie profesionala pentru biroul sau spatiul tau comercial?

Curatenia profesionala pentru biroul tau sau pentru spatiul comercial pe care il detii nu se negociaza. Cand ai apelat ultima data la un astfel de serviciu? Chiar daca ai o persoana angajata, ce se ocupa de curatenie, uneori s-ar putea sa nu fie suficient, mai ales daca este un spatiu mare si daca ai multi angajati. In aceste conditii, este nevoie de o firma de curatenie profesionala, care va sti cum sa curete diversele tipuri de murdarie si cum sa aranjeze totul astfel incat angajatii sa lucreze cu drag. De asemenea, o firma de curatenie va pune accent si pe dezinfectare, atat de utila pentru ca angajatii sa nu se imbolnaveasca, mai ales in aceasta perioada. 

Daca nu te-ai gandit pana acum la externalizarea serviciilor de curatenie, este un moment bun sa incepi sa o faci. Este un pas firesc pentru a-ti pastra biroul sau spatiul comercial in stare cat mai buna si sa nu iti mai faci griji daca urmeaza sa te viziteze partenerii de afaceri sau clientii. O firma de curatenie te poate ajuta oricand ai nevoie, cu diverse servicii. 

Ce avantaje are o firma de curatenie profesionala? 

O firma de curatenie profesionala, asa cum este si Novo Class, are in primul rand avantajul disponibilitatii. Astfel, oricand ai nevoie de curatenie, poti apela cu incredere la noi. Echipele de curatenie de la Novo Class stiu exact cum sa curete spatiul in discutie intr-un mod eficient, rapid si discret, chiar si in timpul programului de lucru al angajatilor tai, fara a-i deranja. Astfel, vei beneficia de servicii de curatenie oricand este nevoie, intr-un timp scurt. 

De asemenea, trebuie sa aducem in discutie si costurile. Este bine sa stii ca o firma de curatenie nu percepe tarife atat de mari pe cat ai crede. Daca ar fi sa comparam tarifele cu totalul achizitionarii unor produse profesionale si a aparaturii necesare, iti garantam ca este mult mai ieftin sa apelezi la o firma curatenie Cluj. Pentru o suma mult mai mica, vei economisi timp, iar personalul Novo Class va sti exact cum sa foloseasca toate produsele necesare curateniei. 

Pentru angajatii oricarei companii, curatenia este vitala, deoarece le protejeaza sanatatea si ii determina sa fie mai productivi. Intr-un mediu curat, nu exista distragerea atentiei din cauza dezordinii sau a prafului. 

Astfel, daca detii un birou sau un spatiu comercial ori industrial in Cluj-Napoca, Baia Mare, Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita sau Sibiu, Novo Class iti pune la dispozitie 7 servicii de curatenie profesionala, pe ce le poti vedea mai jos: 

  • curatenie la birouri
  • curatenie după constructor
  • curatenie generala
  • curatenie industriala
  • curatenie de intrtținere
  • alpinism utilitar 
  • curatare si intretinere spatii verzi. 

Tot ce ai de facut pentru a beneficia de aceste servicii este sa ne contactezi fie telefonic, fie prin email sau prin intermediul paginii de contact a site-ului. Vom avea o discutie initiala unde vom stabili detaliile legate de ce servicii ai nevoie. 

 

Call Now Button