Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Cum iti pregatesti biroul pentru interviuri? Iata cateva sfaturi de la specialisti!

De obicei, perioada de toamna este perioada in care se sustin cele mai multe interviuri pentru angajare. Daca si in firma ta este nevoie de persoane noi si daca ai planuit cateva interviuri, in cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva aspecte de care sa tii cont pentru a-ti pregati biroul pentru interviuri. Speram sa te ajute! 

Acorda importanta deosebita curateniei 

Cand vine vorba despre curatenia la birou, ar trebui sa acorzi importanta subiectului in fiecare zi. Un birou curat si ordonat este cheia productivitatii si bunastarii angajatilor tai. Cu atat mai mult, in perioada in care organizezi interviuri, ar trebui ca totul sa sclipeasca de curatenie. Nu te axa doar pe stergerea prafului si pe aranjarea documentelor. Geamurile trebuie sa fie curate, baile dezinfectate si parfumate, bucataria (daca exista) curatata si toate spatiile comune atent curatate. Stii ca prima impresie conteaza, asa ca nu lasa nimic la voia intamplarii. 

Daca iti doresti sa schimbi radical modul in care este curatat birou, atunci trebuie sa apelezi la o firma curatenie Cluj, care va prelua aceasta sarcina pentru tine. Profesionistii, asa cum este si personalul Novo Class, vor sti exact cum sa curete biroul pentru ca totul sa arate perfect si toate riscurile sa fie indepartate. Uneori, poate fi dificil sa mentii curatenia la birou, mai ales daca sunt multi angajati, insa apeland saptamanal la servicii de curatenie la birou, acest lucru se va schimba. 

Asigura-te ca nimeni nu va deranja interviul 

Pentru ca atat tu, cat si candidatul sa va simtiti in largul vostru si interviul sa decurga ca la carte, este important sa nu fiti deranjati. Astfel, anunta pe toata lumea despre interviu si perioada in care se va desfasura. De asemenea, asigura-te ca ai tot ceea ce este nevoie pentru desfasurarea interviului. Printeaza CV-ul candidatului daca iti este mai usor sa vizualizezi documentele in format fizic si sa faci mentiuni pe acestea. Astfel, vei economisi minute bune in cazul in care nu ti-ai amintit sa faci acest lucru. 

Adu in birou tot ceea ce este nevoie pentru interviu 

In functie de specificul companiei, este posibil ca la interviu, candidatul sa sustina si o proba teoretica sau chiar practica. Astfel, pentru buna desfasurare a acestuia, adu in birou tot ceea ce este nevoie: laptop, foi de hartii, pixuri, calculatoare si alte lucruri de care ar putea fi nevoie. In felul acesta, candidatul va vedea ca ti-ai dat interesul si ca are sanse mari de a fi angajat daca dovedeste ca este cel mai bun. 

In mare, acestea sunt sfaturile de care trebuie sa tii cont in momentul in care organizezi interviuri. Totusi, retine ca pe primul loc se afla curatenia si ca niciun candidat nu isi doreste sa lucreze intr-un birou care nu straluceste de curatenie. Daca ai nevoie de servicii de curatenie, nu ezita sa ne contactezi! 

Call Now Button