Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de curatenie in Cluj

Uite cum iti poti pregati biroul pentru echipa de curatenie profesionala

Tocmai ce ai externalizat serviciile de curatenie si urmeaza prima sesiune realizata de o echipa de specialisti? In cazul acesta, pregateste-te pentru ca rezultatul final te va uimi. Toti antreprenorii ce externalizeaza serviciile de curatenie sunt mereu uimiti de modul in care arata totul la final. Dupa cum stii, curatenia se realizeaza nu doar pentru aspectul incaperilor, ci mai ales pentru a preveni imbolnavirile. Stiai ca angajatii pot fi mai motivati si mai productivi daca intregul birou este curat? Nimeni nu vrea sa lucreze intr-un mediu nu tocmai curat si sa se ingrijoreze in privinta prafului si sa se intrebe daca nu cumva urmeaza sa se imbolnaveasca. 

Aceste neplaceri pot fi evitate foarte usor, apeland la o firma de curatenie profesionala. Tot ce trebuie sa faci este sa externalizezi serviciile de curatenie si sa te bucuri de cel mai curat spatiu de birouri. Spre exemplu, daca ai nevoie de servicii curatenie Cluj, poti apela cu incredere la Novo Class si te poti bucura de aceste servicii: 

  • curatenie birouri
  • curatenie dupa constructor
  • curatenie generală
  • curatenie industrială
  • curatenie de întreținere
  • alpinism utilitar
  • intreținere spații verzi. 

Probabil stii deja ca un singur angajat nu se poate ocupa de intreaga curatenie dintr-o firma in timp util. De aceea, este mai bine sa externalizezi serviciile si sa beneficiezi punctual de ceea ce ai nevoie. In fiecare saptamana, o echipa specializata va veni sa curete spatiul de birouri. Pentru ca totul sa mearga perfect, este nevoie sa acorzi importanta catorva aspecte si impreuna cu angajatii, sa pregatiti spatiul de birou, asa cum iti vom explica in continuare. 

Cel mai important este ca angajatii sa aseze lucrurile pe birou asa cum isi doresc sa le gaseasca. Echipele de interventie sunt foarte grijulii si vor avea grija cu fiecare lucru, insa il vor aseza asa cum vor crede de cuvinta. De aceea, daca angajatii prefera ca lucrurile lor sa fie asezate intr-o anumita ordine, ar fi bine sa le aseze inainte ca echipa de curatenie sa intervina. Mare grija si la documente sau acte, ce trebuie puse la locul lor pentru a nu fi deteriorate din greseala in timpul curateniei (risc foarte mic, insa este bine sa previi). 

De asemenea, este bine si sa spui echipei de curatenie daca vrei ca anumite zone sa fie curatate mai bine sau daca s-a intamplat ceva de la ultima curatenie (spre exemplu a curs ceva pe mocheta) pentru ca totul sa fie rezolvat in cele mai bune conditii. Nu iti face griji: chiar si cele mai incapatanate pete isi gasesc leacul cu Novo Class. 

Acesta fiind spuse, daca iti doresti curatenie profesionala la birou, nu ezita sa apelezi cu incredere la Novo Class. Iti vom oferi consultanta si cele mai bune servicii de curatenie din Cluj si nu numai. Verifica site-ul nostru pentru a vedea toate locatiile in care activam. 

Call Now Button