Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de curatenie de intretinere

Biroul tau este pregatit de toamna daca alegi servicii de curatenie de la Novo Class

Ti-ai pregatit spatiul de birou pentru toamna? Fiecare nou anotimp ar trebui intampinat cu o curatenie generala, pentru a te simti mai bine si pentru a avea forte noi. Astfel, daca detii o firma, cel mai bine este sa pregatesti spatiul de birouri din timp, pentru toamna si nu numai. Pentru a realiza acest lucru, cel mai bine este sa apelezi la o firma curatenie Cluj, asa cum este si Novo Class. Externalizand serviciile de curatenie, te vei bucura de un spatiu aerisit, curatat si parfumat, in care atat tu, cat si angajatii o sa va simtiti excelent. 

Externalizand serviciile de curatenie, o echipa specializata va acorda toata atentia biroului tau. Vei beneficia de servicii in intervalul orar pe care il alegi si de asemenea vei putea opta pentru serviciile care ti se potrivesc cel mai bine. Daca apelezi la Novo Class, trebuie sa stii ca specialistii nostri isi pot desfasura activitatile si in timpul programului de lucru al firmei tale. Nu vor deranja, avand in vedere ca sunt discreti si vor termina curatenia foarte repede si eficient. 

Astfel, daca detii o afacere in Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Targu-Mures, Bistrita sau Baia-Mare, nu ezita sa ne contactezi. Indiferent de locatie, poti beneficia de urmatoarele servicii de curatenie: 

  • curatenie birouri
  • curatenie dupa constructor 
  • curatenie generala
  • curatenie industriala
  • curatenie de intretinere
  • alpinism utilitar
  • curatare si întreținere spații verzi. 

Pentru a beneficia de serviciile noastre, tot ce ai de facut este sa completezi formularul de contact de pe site sau sa ne contactezi telefonic. Vom discuta despre caracteristicile spatiului pe care il detii si despre ceea ce iti doresti. In urma unei intrevedere, vom stabili impreuna frecventa curateniei si tipul curateniei, in functie de recomandarile echipelor noastre de specialisti. 

Toamna este o perioada destul de grea pentru angajati si nu numai. Dupa cum probabil stii deja, toamna intervine si astenia si unele afectiuni se pot acutiza. In plus, se intensifica bolile de colectivitate, care pot fi transmise cu usurinta si la adulti, de la copii. De aceea, este important ca biroul sa fie in permanenta curatat si dezinfectat, mai ales spatiile comune, astfel incat alergiile sa fie date uitarii, iar riscul de imbolnavire sa fie cat mai mic. 

Echipele Novo Class sunt caracterizate de profesionalism si atentie la detalii, iar rezultatul final te va uimi cu sigurnata. Orice pata sau orice tip de murdarie pot fi indepartate foarte usor. 

Asadar, indiferent daca ai nevoie de curatenie la birou, curatenie industriala, curatenie dupa constructor, curatenie generala, intretinere spatii verzi si asa mai departe, nu ezita sa ne contactezi. Toamna, un spatiu de birou curatat si dezinfectat va fi un mediu de lucru ideal pentru angajatii tai, asa ca externalizeaza cat mai repede serviciile de curatenie. 

Suntem la doar un telefon distanta si suntem oricand gata sa intervenim pentru a curata orice tip de suprafata!

Call Now Button