Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Greseli ce iti ingreuneaza curatenia acasa sau la birou

Cand vine vorba despre curatenie, indiferent daca ne referim la curatenia de acasa ori de la locul de munca, este important sa tii cont de cateva reguli. Cu ajutorul acestora, curatenia va fi mult mai usoara si vei economisi timp. De asemenea, vei putea curata perfect, ca un profesionist, fara mult efort. Sa mai spunem si ca vei economisi bani? Curatenia profesionala presupune investitii in aparatura, accesorii si produse de calitate, care daca nu sunt utilizate corect, pot fi irosite. In continuare, iti vom explica doua dintre greselile ce iti ingreuneaza munca si de ce este bine sa lasi specialistii in curatenie sa preia aceste sarcini. 

Nu cureti aparatele si accesoriile pentru curatenie 

Una dintre cele mai mari greseli pe care o poti face este sa nu cureti aparatele si accesoriile pentru curatenie. Indiferent care sunt acestea, au nevoie de o atentie speciala la ceva timp, daca nu chiar de fiecare data. Spre exemplu, stiai ca masina de spalat trebuie curatata temeinic macar o data pe luna? In comert se gasesc solutii speciale pe care le adaugi in cuva si in compartimentul pentru detergent si apoi selectezi un program de spalare, fara haine. Astfel, masina va fi dezinfectata si curatata si vei scapa de mirosul neplacut din haine. 

Aspiratoarele, indiferent de tipul acestora se curata la cateva utilizari. Ideal ar fi dupa fiecare utilizare (duzele si periile). Aspiratoarele fara sac este bine sa fie golite cat mai des si recipientul in care se aduna praful curatat conform instructiunilor producatorului. 

Sa discutam si despre mop. Este bine sa ai in minte o ordine a stergerii pardoselii. Astfel, incepe de la suprafetele mai putin murdare, cum ar fi dormitoarele si sufrageria si continua cu baia, bucataria si lasa holul de intrare la urma. Ar fi ideal sa ai capete de mop separate. 

Nu utilizezi produsele de curatenie corect 

Produsele de curatenie, indiferent daca sunt profesionale sau cumparate dintr-un magazin obisnuit, nu vor functiona la adevarata lor capacitate daca nu respecti instructiunile de folosire. Stiai ca toate produsele de curatenie trebuie aplicate pe laveta sau buretele pe care il vei folosi? Daca aplici direct pe suprafata pe care doresti sa o cureti, doar vei imprastia produsul si va fi nevoie sa aplici foarte mult pana vei obtine un rezultat satisfacator. Cel mai bine este sa pui solutia de curatare si pe burete, laveta sau ce alt instrument utilizezi si vei vedea diferente. In plus, unele produse necesita putin timp pentru a actiona inainte de a curata cu ele. De aceea, este foarte important sa citesti instructiunile. 

Daca vrei sa nu iti mai faci griji in privinta curateniei la locul de munca, iti recomandam sa apelezi la o firma curetenie Cluj cum este si Novo Class. Nu va mai fi nevoie sa te gandesti cum sa cureti anumite suprafete sau ce produse sa achizitionezi. Este atat de simplu si rapid si in plus, vei face si economie. 

Call Now Button