Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de curatenie industriala

Nu ai externalizat inca serviciile de curatenie? Iata cateva motive ce te-ar putea convinge

Externalizarea serviciilor este una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua pentru compania ta. Poti externaliza aproape orice tip de serviciu, inclusiv cele de curatenie. Astfel, reduci cheltuielile, economisesti timp si bani si nu va mai trebui sa cauti prea mult timp angajati care sa fie 100% pe placul tau. Dintre toate serviciile, cel mai mult iti recomandam sa le externalizezi pe cele de curatenie. 

Nu mereu ai timpul necesar pentru a cumpara produsele speciale pentru a curata spatiul de birou. Daca vorbim despre puncte de lucru sau spatii industriale, lucrurile se complica. In continuare, iti prezentam cateva dintre motivele pentru care merita sa externalizezi serviciile de curatenie. 

Spatiul dorit va fi curatat oricand doresti 

Este atat de simplu sa te bucuri de curatenie exemplara oricand doresti. Indiferent daca este vorba despre curatenia saptamanala sau curatenie ca urmare a unui incidente, echipa Novo Class se va prezenta oricand doresti pentru ca spatiul vizat sa fie din nou curat si dezinfectat. 

Economisesti resurse 

Prin termenul de resurse, ne referim in special la timp si la bani. Gandeste-te cati bani cheltui cu produsele de curatenie profesionala. In plus, uneori s-ar putea sa nu fie 100% ce ai nevoie. Sa mai spunem si de timp? Daca este vorba despre o curatenie elaborioasa si ai doar o persoana angajata pentru curatenie, va dura foarte mult pana cand intreaga suprafata va fi curatata. Poate nu ai nevoie in general de doua persoane care sa curete intreg spatiul, astfel ca este cel mai bine sa externalizezi serviciile si sa economisesti resurse. 

Ai acces la numeroase servicii de curatenie 

Externalizand serviciile si lasand curatenia in mainile specialistilor de la Novo Class, te vei bucura de 7 tipuri de servicii curatenie Cluj, dupa cum urmeaza: 

  • curatenie la birou
  • curatenie de intretinere
  • curatenie generala
  • curatenie industriala
  • curatenie dupa constructor
  • alpinism utilitar 
  • curatare si intretinere spatii verzi. 

Fiecare dintre aceste servicii vor fi prestate de catre profesionisti din domeniu, astfel incat tu nu mai trebuie sa iti faci griji pentru nimic. 

Tu stabilesti cat de des se va face curatenie 

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si faptul ca tu stabilesti frecventa curateniei. Bineinteles, aceasta decizie se va lua in urma recomandarilor specialistilor de la Novo Class, luand in considerare spatiul, specificul activtatilor si numarul de angajati. Toate acestea sunt importante pentru bunastarea ta si a angajatilor tai. In final, tu hotarasti daca iti doresti curatenie prestata de doua ori pe saptamana sau o data pe saptamana ori daca ai nevoie doar de curatenie periodica. 

 

Daca te-am convins si vrei sa externalizezi serviciile de curatenie, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Un reprezentant Novo Class iti va oferi toate detaliile necesare si astfel va putea incepe o colaborare de succes. 

Call Now Button