Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Novo Class si-a extins serviciile si in alte orase din tara: iata care sunt acestea

Firma de curatenie Novo Class si-a extins serviciile si in alte orase din tara. Originara din Cluj-Napoca, Novo Class ofera acum servicii si in alte orase din Ardeal si nu numai. Astfel, daca esti un antreprenor in cautarea celor mai bune servicii profesionale de curatenie, nu ezita si contacteaza-ne cat mai curand. Citeste in continuare si afla care sunt orasele in care sunt disponibile serviciile noastre. 

Incepem bineinteles cu orasul Cluj-Napoca. Novo Class isi desfasoara in continuare activitatea in acest oras, asa ca daca ai o firma si iti doresti servicii de curatenie profesionala, nu ezita sa ne contactezi. Indiferent daca ai nevoie de curatenie la birou, curatenie industriala, curatenie dupa constructor sau altele, venim in intampinarea nevoilor tale oricand este necesar. 

Urmatorul oras pe lista este Bistrita. Este un oras frumos, curat, care merita toata atentia noastra, la fel ca si firma pe care o detii aici. Ai un spatiu de birouri, un punct de lucru, o hala industriala sau un depozit? Atunci sigur ai nevoie de servicii de curatenie profesionala de la Novo Class. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si iti vom raspunde cat mai curand la solicitari. 

Dupa Bistrita, echipa de la Novo Class s-a instalat si la Targu-Mures. Astfel, daca detii o firma in acest oras si iti doresti servicii de curatenie ireprosabile, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la Novo Class. Nu mai trebuie sa cauti solutii de curatenie profesionale si oamenii care sa curate totul in detaliu. Gasesti toate acestea la doar un telefon distanta. 

Alba-Iulia este unul dintre cele mai importante orase din Romania, aici petrecandu-se unele dintre cele mai mari evenimente istorice. Daca ai decis sa deschizi o firma in Alba-Iulia, nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta curateniei. Doar contactezi Novo Class si te bucuri de curatenie la birou, curatenie industriala, curatenie dupa constructor, alpinism utilitar si multe altele. De ce sa cauti personal pe care sa il angajezi, cand poti externaliza serviciile de curatenie? 

De la Alba-Iulia coboram spre Sibiu. Este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, un oras istoric, pe care merita sa il vizitezi si totodata este unul dintre cele mai bune orase pentru a-ti deschide o afacere. Astfel, daca ai deja o firma aici, pentru a te bucura de curatenie profesionala, apeleaza cu incredere la Novo Class. 

Bineinteles, nu putem sa uitam de Baia-Mare. Novo Class a ajuns pana in nordul tarii si ridica standardele curateniei si aici. Daca ai o firma si iti doresti curatenie profesionala exemplara, nu ezita sa ne contactezi! Bunastarea si sanatatea angajatilor tai este pe primul loc, asa ca apeleaza cu incredere la firma curatenie Cluj Novo Class! 

 

Asadar, oricand ai nevoie de curatenie profesionala in orasele mentionate, nu ezita sa ne contactezi. 

Call Now Button