Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de curatenie in Cluj

Cand ai apelat ultima data la o curatenie generala la birou? Iata 5 semne ca este nevoie de profesionisti!

Nu iti amintesti ultima data cand ai apelat la serviciile de curatenie generala la birou sau la curatenia de intretinere? In cazul acesta, te poti baza pe cateva semne care iti vor spune ca ai nevoie de profesionisti, pe care ti le prezentam in continuare. Oricand ai nevoie de o firma curatenie Cluj, ne poti contacta. 

Aerul are un miros neplacut oricat s-ar aerisi 

Daca aerul din birou are un miros neplacut, indiferent cat se aeriseste, atunci pot fi cateva cauze posibile. In primul rand, ar trebui verificate instalatiile de aer conditionat sau reteaua de ventilatie. Daca acestea sunt curate, ar fi bine sa iei in calcul fie o sursa de mucegai, fie covoare sau mocheta care nu au mai fost curatate de ceva timp. 

Baile nu au un miros de curatenie 

Baile dezinfectate si curatate miros intotdeauna frumos. De aceea, daca de fiecare data cand intri in baia de la birou, mirosul nu este tocmai placut sau macar neutru, este vremea pentru o curatenie generala. Baile trebuie atat curatate, cat si dezinfectate. Avand in vedere specificul acestei camere si faptul ca este folosita de mai multe persoane, ar trebui ca macar o data pe sapamana sa dezinfectezi baile. 

Nu iti amintesti ultima data cand a fost sters praful din toate colturile

Poate in birou nu exista praf la vedere, insa cand a fost sters ultima data praful din colturi? Ne referim la praful din locurile greu accesibile sau care nu se vad. Nu-i asa ca nu iti amintesti? In cazul acesta, cel mai bine este chemi o echipa specializata, care sa asigure o curatenie in detaliu. Fiecar colt al camerei va fi curatat si vor fi aspirate chiar si zonele foarte greu accesibile. 

Spatiile comune nu sunt curate si stralucitoare 

Sala de sedinte, receptia, holul, bucataria si alte spatii comune trebuie curatate in cel mai mic detaliu. Acestea pot fi folosite nu doar de catre personalul firmei, dar si de vizitatori. Astfel, nu doar vei proteja sanatatea tuturor celor care le folosesc, dar vei face si o impresie buna persoanelor care iti calca pragul firmei. 

Unii angajati se plang de alergii cand ajung la munca 

Nu in ultimul rand, sa vorbim si despre alergii. Daca angajatii tai se plang de alergii respiratorii ori de cat ori ajung la munca, ar fi cazul sa iei in considerare problema. Poate fi o coincidenta, avand in vedere ca in ultimii ani, tot mai multe persoane se confrunta cu aceasta problema sau poate fi un factor declansator chiar in birou. Daca nu ai mai facut curatenie generala de ceva vreme si daca nu ai mai apelat la profesionisti, sigur exista praf in locuri greu accesibile, posibil si mucegai care fac viata grea angajatilor. 

Acestea au fost doar cateva dintre semnele care iti indica faptul ca este nevoie de curatenie generala si curatenie la birou, in fiecare saptamana. Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de mai multe detalii! 

Call Now Button