Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

rățenia birourilor din Cluj

De ce sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie pentru biroul tau, vara aceasta?

Curatenia trebuie pastrata in birou in orice zi a anului, insa vara este o exceptie, deoarece trebuie acordata mai multa atentie acestui aspect. Praful, polenul si diversi agenti patogeni isi pot gasi locul in spatiul de lucru. Pentru a pastra sanatatea angajatilor, poti apela cu incredere la o firma de curatenie, care se va ocupa de igienizarea si dezinfectarea spatiilor, in cele mai mici detalii. Astfel, intreg personalul companiei va putea lucra in cele mai bune conditii. Iti prezentam in continuare cateva motive pentru care sa apelezi la servicii curatenie Cluj

Te vei bucura de spatii verzi intretinute 

Vara este anotimpul in care spatiile verzi arata cel mai bine. Daca biroul dispune de un astfel de spatiu verde, ar fi bine sa ii acorzi atentia necesara. Apeland la Novo Class, vei constata cat de mult conteaza intretinerea spatiilor verzi. In fiecare dimineata, vei reveni cu drag la birou si de cate ori vei avea ocazia, te vei uita pe geam pentru a admira spatiul verde. La fel de mult va fi admirat si de catre vizitatori. 

Geamuri curate si stralucitoare 

Una dintre cele mai mari neplaceri ale verii este faptul ca nu poti pastra geamurile curate foarte mult timp. Vara este mai mult praf, iar ploile de vara nu ajuta prea mult la curatarea geamurilor. De aceea, o firma de curatenie te poate ajuta prin stergerea geamurilor ori de cate ori este nevoie, atat pe interior, cat si pe exterior. Nu trebuie sa iti faci griji! Daca geamurile nu se deschid sau daca nu pot fi sterse in siguranta, Novo Class iti ofera si serviciul de alpinism utilitar. Astfel, geamurile vor fi din nou curate si stralucitoare si intreg personalul companiei se va putea bucura de lumina naturala. 

Mai putin praf, mai putini alergeni 

Deoarece este mai mult praf, acest lucru poate afecta serios modul in care se simt angajatii, in special daca sufera de diverse alergii sau de probleme respiratorii. De aceea, apeland la o firma de curatenie, praful va fi aspirat sau sters ori de cate ori este nevoie, inainte sa provoace vreo neplacere. Vei observa ce diferenta va fi in momentul in care nu vei mai vedea deloc praf in birou si nici nu va mai fi simtit. 

Bolile de sezon vor fi doar o amintire 

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam si de bolile de sezon, care pot fi o provocare in colectivitate. Vara, oamenii se pot confrunta adesea cu neplacutele enterocolite virale, astfel ca este nevoie de o curatenie exemplara si de dezinfectarea periodica a spatiilor comune, in special a bailor si a bucatariilor. De asemenea, virozele de sezon pot fi si ele o problema destul de serioasa, iar o metoda prin care se poate limita raspandirea lor este pastrarea spatiilor comune igienizate si dezinfectate. 

Asadar, vara aceasta ai toate motivele sa apelezi la o firma de curatenie. Daca iti doresti sa ai un birou curat, igienizat si dezinfectat, nu ezita sa ne contactezi cat mai curand!

Call Now Button