Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de Curatenie de intretinere birouri

Pregateste biroul pentru vara apeland la o firma de curatenie

Mentinerea curateniei si ordinii intr-un spatiu de lucru contribuie la fericirea, bunastarea si sanatatea tuturor angajatilor. In momentul in care biroul este frumos aranjat si nu trebuie sa isi faca griji in privinta prafului sau a bailor neigienizate, productivitatea creste. Probabil stii sentimentul pe care ti-l confera o casa dezordonata, in zilele in care nu ai avut timp sa faci curatenie. La fel se intampla si cu spatiul de lucru: orice provoaca disconfort, va distrage atentia si astfel, angajatii isi vor pierde concentrarea. In plus, un spatiu de lucru care nu este curatat periodic, poate deveni mediul ideal pentru raspandirea diversilor agenti patogeni. 

Biroul trebuie mentinut cat de curat se poate tot timpul anului, iar vara trebuie sa acorzi atentie suplimentara curateniei. De ce? Deoarece sunt anumite aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul si pe care ti le vom prezenta in continuare. 

Mai mult praf 

Vara se va depune mai mult praf in interiorul biroului, decat in orice alt anotimp. Daca geamurile spatiului de lucru se deschid, cu siguranta va fi nevoie de mult mai multa atentie la aspirare si la stergerea prafului. In sezonul cald, praful poate contribui la agravarea simptomelor alergiilor si nu este deloc placut pentru angajatii tai sa stranute si sa aiba mancarimi de ochi sau de piele. De aceea, aspirarea si stergerea prafului trebuie sa se realizeze mai des decat in alte anotimpuri. 

Curatarea si dezinfectarea aerului conditionat sau a sistemului de ventilatie 

Aparatele de aer conditionat si sistemele de ventilatie devin magnete pentru bacterii, virusuri, mucegai si altele. De aceea, la inceputul fiecarei veri, inainte de prima utilizare, este bine sa apelezi la o firma specializata pentru curatarea in detaliu a aparatelor. In plus, la cateva saptamani, vor trebui curatate si dezinfectate si filtrele usor accesibile ale aparatelor, cele pentru praf, care se pot scoate si igieniza foarte usor. In felul acesta, eviti numeroase neplaceri si imbolnavirea ta si a angajatilor. Trebuie sa mai spunem si ca aerul va mirosi mult mai frumos, a proaspat dupa ce vei realiza curatarea si dezinfectarea aerului conditionat sau a sistemului de ventilatie. 

Stergerea geamurilor 

Pentru ca am mentionat ca vara este mai mult praf, acest aspect este important si pentru mentinerea geamurilor cat mai curate. Lumina naturala este unul dintre factorii care contribuie la fericirea, bunastarea si productivitatea tuturor persoanelor din birou. De aceea, ori de cate ori observi ca geamurile se murdaresc, nu mai amana momentul. Cheama o firma specializata care sa le redea stralucirea. 

Toate aceste operatiuni si nu numai, sunt necesare vara, astfel incat tot personalul dintr-o firma sa poata lucra in cele mai bune conditii. Pentru a te asigura ca va fi mentinuta curatenia mereu, cel mai bine este sa apelezi la o firma curatenie. Veti stabili de comun acord frecventa intalnirilor pentru curatenie si serviciile care vor fi puse in practica. Daca ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi! 

Call Now Button