Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Ce lucruri si care locuri trebuie curatate si dezinfectate frecvent la birou?

Curatenia exemplara la birou, alaturi de actiuni dese de dezinfectare pot proteja tot personalul de imbolnaviri si asigura o productivitate crescuta. Suntem siguri ca iti doresti tot ce este mai bun pentru angajatii tai, asa ca este mai bine sa apelezi la o firma de curatenie specializata, care sa iti ofere servicii ireprosabile, ori de cate ori este nevoie. In afara de curatenia saptamanala, convenita de comun acord, este bine sa iei in calcul si curatarea si dezinfectarea anumitor lucruri si locuri, in mod frecvent, uneori chiar zilnic. In continuare, iti prezentam care sunt lucrurile si locurile carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita. In cazul in care ai nevoie de o firma curatenie birouri Cluj, iti stam la dispozitie oricand! 

  • Telecomenzi

Indiferent despre ce tipuri de telecomenzi vorbim, este important ca acestea sa fie igienizate si dezinfectate la finalul fiecarei zilei. Pot fi telecomenzi de la televizoare, de la aerul conditionat, de la proiectoare si asa mai departe, care sunt utilizate zilnic si care pot reprezenta un mediu ideal pentru bacterii si virusuri. De aceea, este bine sa fie curatate in fiecare zi. 

  • Diverse manere si clante 

Aici includem clantele usilor de la intrare sau cele din interiorul biroului, manerele de la sertare si dulapuri ori de la alte obiecte de mobilier. Acestea sunt atinse zilnic de zeci de ori, asa ca trebuie curatate cat mai des posibil. In cazul in care o persoana este bolnava si a venit la birou, ar fi de preferat sa nu puna mana direct pe manere si clante, pentru a reduce riscul de contaminare. 

  • Tastatura, mouse, pen-uri electronice si alte accesorii pc 

Chiar daca de obicei sunt folosite de catre o singura persoana, este bine sa fie curatate si dezinfectate cat mai des posibil. Pe parcursul zilei, involuntar iti duci mana la ochi, la gura sau o pui pe fata, asa ca este important ca aceste obiecte electronice sa fie curate si sa transfere diversi germeni pe mainile tale. 

  • Telefoane fixe si mobile 

Stiai ca s-a dovedit stiintific faptul ca un telefon mobil este mai murdar decat colacul unui WC? De aceea, este important sa iti dezinfectezi telefonul mobil zilnic si sa iei in calcul si curatarea telefonului fix. Telefoanele fixe inca sunt utilizate in birouri, atat pentru comunicare interna, dar si externa, asa ca au nevoie de toata atentia ta, chiar daca mai rar decat un telefon mobil (la cateva zile). 

  • Tocurile ferestrelor si ale usilor 

Poate vei spune ca nu este necesar sa le cureti des, insa reprezinta mediul ideal pentru dezvoltarea mucegaiului si proliferarea anumitor bacterii. Cateodata, daca angajatii au alergii si nu se identifica de unde pot proveni particulele alergene, ia in considerare si tocurile. Este atat de simplu sa le cureti minim o data pe saptamana. 

Speram ca aceste informatii sa iti fie de folos pentru a constientiza importanta igienizarii si dezinfectarii celor mai utilizate obiecte si locuri de la birou. De asemenea, daca ai nevoie de o firma de curatenie in Cluj, iti stam la dispozitie! 

Call Now Button