Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Firma de curatenie generala

Curatenia dupa renovare va fi mai usoara daca aplici aceste reguli!

Nimic nu se compara cu bucuria renovarii unei locuinte sau a unui spatiu de lucru. Abia astepti ziua cand totul va fi gata, pentru a-ti vedea visul cu ochii. Insa, trebuie sa iei in calcul ca dupa ce se incheie renovarea, mai ai un obstacol: curatenia dupa renovare. Pentru a-ti veni in ajutor, iti vom prezenta in continuare 5 reguli de care trebuie sa tii cont. De asemenea, daca nu ai timpul necesar sau daca vrei o curatenie exemplara, nu ezita sa ne contactezi pentru serviciul de curatenie dupa constructor in Cluj

  • Protejeaza mobila si electrocasnicele 

Stim ca nu intotdeauna poate fi golit complet spatiul ce urmeaza a fi renovat. De aceea, Este foarte important sa protejezi bunurile ce au ramas inauntru. Cel mai simplu este sa acoperi foarte bine mobila si electronicele utilizand folii de plastic, iar daca sunt suprafatele delicate, poti lipi folii cu bule, pentru a le proteja in cazul in care din greseala, ar putea cadea ceva pe ele. La finalul renovarii, doar vei indeparta folia de plastic si eventual vei sterge praful, in cazul in care a patruns pe sub aceasta. Simplu, rapid si eficient. 

  • Aeriseste cat mai mult 

Daca vremea permite, roaga echipa care se ocupa de renovare sa aeriseasca pe timpul pauzelor. De regula, dupa renovari persista mirosul de ,,nou” chiar si cateva saptamani, daca nu aerisesti suficient. Recomandarea noastra este sa aerisesti cat mai mult dupa ce s-a terminat renovarea, ceea ce va ajuta si la uscarea completa a materialelor folosite. Insa, cel mai bine ar fi sa se aeriseasca si in timpul renovarii, pe cat posibil. 

  • Indeparteaza petele cat mai repede posibil 

Daca obisnuiesti sa vizitezi santierul pentru a te asigura ca totul decurge conform planului, atunci poti sterge unele pete cat mai repede posibil. In special geamurile sunt mai usor de curatat daca petele sunt proaspete, deoarece nu exista riscul de a le zgaria. Astfel, la finalul programului de munca, daca observi pete pe care le poti curata fara produse profesionale, iti recomandam sa le indepartezi pe loc. Anumite materiale de constructii sunt destul de greu de indepartat dupa ce se intaresc si chiar exista riscul de a zgaria suprafetele. 

  • Inarmeaza-te cu rabdare 

Trebuie sa stii ca si daca apelezi la o firma de curatenie, tot te vei mai confrunta cu anumite neplaceri, imediat dupa renovare. Acestea sunt normale, asa ca nu trebuie sa iti pierzi rabdarea. In afara de mirosul de nou, care poate fi coplesitor mai ales daca s-a folosit vopsea sau lac, trebuie sa iei in calcul si praful. Acesta se ,,prinde” de pereti si de tavan, asa ca nu te mira daca va trebui sa aspiri si sa stergi praful mai des in primele doua-trei saptamani. 

  • Curata fiecare camera, pe rand 

Ultimul sfat pe care ti-l putem da este sa cureti fiecare camera, pe rand. Astfel, nu vei plimba praful si murdaria dintr-o incapere in alta. Respectand acest principiu, daca vorbim despre o casa cu etaj, este recomandat sa incepi curatenia de sus in jos.

 

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta, iar daca iti doresti o curatenie ca la carte dupa renovare, nu ezita sa ne contactezi! 

Call Now Button