Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

5 sfaturi pentru a pastra curatenia la birou mult mai usor

Cine nu isi doreste un birou curat si ordonat cu foarte putin efort? Din fericire, acest lucru este posibil! Tot ce trebuie sa faci este sa nu lasi praful si gunoiul sa se adune si sa aranjezi suprafata de lucru la finalul fiecarei zile. In cazul in care timpul este limitat, poti apela oricand la Novo Class, pentru cele mai bune servicii de curatenie birouri Cluj. In continuare, iti vom prezenta cateva sfaturi ce te vor ajuta sa pastrezi curatenia la birou mult mai usor! 

  • Arunca gunoiul la finalul fiecarei zile

Nimeni nu isi doreste sa intre dimineata in birou si sa observe gunoi ramas din ziua sau din zilele precedente. De aceea, poti stabili alaturi de colegii de birou un program si astfel fiecare dintre voi poate duce gunoiul la finalul fiecarei seri. Astfel, dimineata nu veti mai pierde timpul si nu va veti mai demoraliza vazand cosul de gunoi plin. 

  • La finalul programului, organizeaza-ti biroul 

Daca in timpul programului nu ai timp sa pui la loc diverse obiecte pe care le folosesti (pixuri, capsatoare, evidentiatoare, post-it si asa mai departe) poti sa iti organizezi biroul la final de zi. Nu iti ia mai mult de cinci minute si cu siguranta vei observa ca a doua zi, dimineata, vei lucra mai cu spor, stiind ca te-a asteptat un birou frumos si organizat. Acest gest mic contribuie enorm la productivitate si la felul in care te simti. 

  • Curata imediat ce observi pete sau praf  

Astazi, praful este tot mai prezent in vietile noastre. Dupa cum stii, aparatele electronice atrag extrem de mult praf, asa trebuie sa il cureti imediat cum observi. Este suficient sa utilizezi o carpa moale pentru birou, mai ales daca nu este foarte mult. Bineinteles, o data pe saptamana este indicat sa utilizezi un produs special, antistatic, care sa te ajute sa tii praful la distanta mai mult timp. 

  • Nu manca la birou 

Stim cat de tentant este sa iei o gustare chiar la birou, in timp ce lucrezi. Insa, acest obicei nu este doar nesanatos, ci iti va aduce si neplaceri. Poti lasa firimituri sau chiar poti pata biroul. Cel mai bine este sa mergi in sala de mese pentru a servi gustarea. Astfel, eviti firimiturile si te deconectezi pentru cateva secunde de la munca. 

  • Utilizeaza doar produse speciale realizate pentru diverse suprafete 

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si utilizarea produselor de curatare special create pentru diverse suprafete. Astfel, pentru curatarea monitorului vei avea nevoie de o solutie speciala, care sa nu indeparteze protectia acestuia si nici sa il afecteze. Toate electronicele utilizate, inclusiv tastatura trebuie curatate cu mare grija, fara a le uda. De asemenea, nu trebuie sa folosesti aceleasi produs pentru suprafata de lucru si pentru electronice. Mare grija si la accesoriile folosite pentru curatare. Utilizeaza doar lavete sau carpe moi, care nu pot provoca zgarieturi si care vor curata eficient, cu foarte putin produs de curatare.  

Speram ca ti-au fost de folos sfaturile noastre cu privire la pastrarea curateniei la birou! 

Call Now Button