Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Ce presupune curatenia dupa constructor si de ce este important sa apelezi la o firma specializata?

Renovarea sau construirea unui spatiu ce va fi folosit drept birou sau punct de lucru aduce multa bucurie. In sfarsit vei putea organiza activitatile asa cum iti doresti si cum ai planificat, fara a mai fi nevoie sa faci vreun compromis. Insa, momentul in care renovarea sau constructia se incheie este unul care aduce multe semne de intrebare. Oricat de atenta ar fi echipa care a lucrat, constati ca este nevoie de o curatenie serioasa. Pete de vopsea, praf, suprafete care nu mai sunt stralucitoare si lista continua… Ce faci in acest caz? Este bine de stiut ca dupa o renovare sau in momentul in care termini de construit o cladire, poti apela cu incredere la o firma curatenie profesionala Cluj, asa cum este si NOVO CLASS. Iti oferim cele mai bune servicii de curatenie dupa constructor, astfel incat sa poti folosi locatia intr-un timp scurt si fara alte incidente. 

Ce presupune curatenia dupa constructor? 

In principiu, curatenia dupa constructor vizeaza doua mari etape: eliminarea resturilor si curatarea tuturor suprafetelor, in detaliu. Etapa de eliminarea a resturilor si de curatare a urmelor proaspete trebuie sa fie demarata cat mai curand. Unele pete sunt mult mai usor de curatat daca nu sunt complet uscate, asa cum sunt cele de vopsea sau de adeziv. Sansele de a fi indepartate complet si fara alte incidente sunt mult mai mari daca nu s-au uscat complet. Pentru fiecare tip de pata se vor utiliza solutii speciale, care curata doar reziduul, fara a afecta suprafata inconjuratoare. De aceea, este necesar sa apelezi la specialisti in domeniu. Utilizate incorect, solutiile profesionale pot afecta si suprafetele care nu sunt patate si pagubele pot fi insemnate. 

In a doua etapa, este vizata curatarea, lustruirea si igienizarea suprafetelor. Aceasta etapa poate dura mai mult, insa rezultatele sunt cu adevarat satisfacatoare. In primul rand, se va aspira praful, de pe toate suprafetele. Nu trebuie ignorat niciun coltisor al incaperii, iar echipa noastra va acorda atentia necesara acestui pas. Praful intarit, din locuri greu accesibile poate provoca numeroase neplaceri, deoarece este mediul ideal pentru dezvoltarea acarienilor. 

Pentru lustruirea suprafetelor lucioase, cum ar fi pardoselile, faianta, gresia, geamurile si altele, se utilizeaza nu doar solutii speciale, ci si ustensile si aparate profesionale. Acestea pot indeparta micile pete de vopsea lavabila si vor reda stralucirea si frumusetea suprafetelor. 

Nu trebuie neglijate nici zgarieturile. Oricata grija ar avea echipa care construieste sau renoveaza, este posibil ca pe unele suprafete sa apara zgarieturi fine. Nu trebuie sa intri in panica, deoarece utilizand produse si aparate speciale, se va initia procesul de slefuire si reconditionare, la final aplicandu-se un lac protector, adecvat suprafetei. 

Bineinteles, nu trebuie sa uitam si de dezinfectarea suprafetelor. Dupa ce s-a realizat curatenia in cele mai mici detalii, se va dezinfecta fiecare coltisor, utilizand aparate cu abur si solutii profesionale, astfel incat toti agentii patogeni sa fie indepartati. 

Daca ai nevoie de servicii de curatenie dupa constructor, nu ezita sa ne apelezi! 

Call Now Button