Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

Curatenia iti da batai de cap? Apeleaza la serviciile oferite de NOVO CLASS!

Un mediu de lucru sanatos este un primul rand un mediu de lucru curat. De aceea, daca detii o firma, indiferent de obiectul de activitate si locul de desfasurare a activitatii, stii cat de greu poate fi pastrata curatenia. Angajatii pot fi afectati de murdarie, chiar daca vorbim doar despre praf, atat fizic (poate provoca alergii), dar si psihic, deoarece le va scadea productivitatea. Daca iti doresti ca in sediul companiei tale sa fie curatenie perfecta, fara a plati sume imense pentru produse profesionale si fara a pierde timp pretios, atunci apeleaza cu incredere la o firma curatenie Cluj. NOVO CLASS iti ofera numeroase tipuri de servicii de curatenie, astfel ca angajatii tai vor fi fericiti si vor lucra intr-un mediu curat si primitor. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre serviciile de care poti beneficia daca apelezi la noi. 

Curatenie in birouri 

Curatenia in birouri nu ar trebui sa fie lasata in seama angajatilor, iar angajarea unei persoane special pentru a curata nu ar fi suficienta. Este nevoie de specialisti in domeniu, care sa curete biroul intr-un timp scurt sau care sa isi desfasoare activitatea fara a perturba munca, in cazul in care altfel nu este posibil. Curatenia in birouri vizeaza nu doar curatarea tuturor suprafetelor, dar si dezinfectarea acestora, mai ales a spatiilor comune. In functie de necesitatile firmei tale, curatenia in birouri poate fi realizata o data sau de doua ori pe saptamana. 

Curatenie dupa constructor 

Tocmai ai terminat de renovat sediul companiei tale? In cazul acesta, probabil te gandesti ca va fi extrem de dificil sa cureti perfect cladirea. Oricat de atent ar lucra echipele specializate, va fi nevoie de o curatare in detaliu pentru a scapa de praf si de petele dificile. Astfel, poti apela cu incredere la NOVO CLASS dupa construirea sau renovarea unei cladiri de birouri sau a unui punct de lucru. Operatiunile de curatenie includ: curatarea molozului si a resturilor, aspirarea tuturor suprafetelor, spalarea pardoselii si a suprafetelor, curatarea geamurilor, a usilor si a tuturor suprafetelor vitrate si de asemenea curatarea spatiilor greu accesibile. 

Curatenie generala

Pe langa curatenia saptamanala de care au nevoie spatiile de lucru sau birourile, este nevoie si de curatenie generala, de minim doua ori pe an. La fel ca in cazul unei locuinte, curatenia generala vizeaza toate spatiile la care in restul timpului nu se poate ajunge, care se murdaresc mai greu, dar care au nevoie de atentie macar de doua ori pe an. Pentru curatenia generala, trebuie stabilita o zi in care angajatii nu sunt la munca, astfel incat sa poata fi curatate si igienizate absolut toate spatiile. 

Alpinism utilitar 

Cladirile de birouri, in special cele nou construite, au geamuri ce nu pot fi deschise si curatate in mod obisnuit. De aceea, este nevoie de interventia alpinistilor utilitari, care vor reda stralucirea geamurilor, indiferent de etajul la care se afla. Acest tip de serviciu poate fi contractat in functie de factorii de mediu si de amplasarea cladirii. Unele cladiri sunt ferite de poluare si de praf, astfel ca geamurile pot fi curate mai rar, in timp ce altele au nevoie de o curatare mai frecventa, din cauza amplasarii lor. 

Acestea au fost doar cateva dintre serviciile pentru care poti apela cu incredere la NOVO CLASS. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi! 

Call Now Button