Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

curatenie industriala

Ce este curățenia industrială?

Firmele de curățenie oferă o gamă largă de servicii. Dintre acestea curățenia industrială este doar o nișă specifică care se concentrează în principal pe spațiul industria, cum ar fi cel de producție sau unul mixt care îl conține și pe cel comercial.

De obicei, serviciile de curățenie industrială oferă o atenție ridicată asupra siguranței, prevenirii eventualelor contaminări utilizând pe lângă metodele standard și echipamente specifice care necesită un grad mai ridicat de experiență. Pe când curățenie comercială reprezintă curățenia generală, de zi cu zi al unui spațiu cu trafic crescut. Aici, atât spațiul interior dar și cel exterior trebuie curățat, nu doar pentru siguranță, dar și pentru aspect. Clienții consideră că un spațiu curat și organizat este unul ce denotă profesionalismul. Principala diferență dintre aceste 2 servicii constă în tipul de facilități oferite. Chiar dacă în mare parte sunt unul și același lucru, doar firma care va presta serviciul de curățenie va stabilii dacă este vorba de un spațiu industrial sau nu.

De ce trebuie luate în considerare serviciile de curățenie industrială?

  1. Aspectul

Prima impresie contează. Fie că vorbim despre potențialii clienți, cei actuali, vizitatorii, furnizorii și nu în ultimul rând proprii angajați, modul în care este menținut spațiul de lucru spune multe despre afacerea ta. Condițiile improprii de muncă pot aduce un deficit de imagine companiei tale.

  1. Sănătatea

Murdăria, contaminarea cu diferiți germeni sau bacterii pot duce la probleme de sănătate pentru cei care petrec timp îndelungat în astfel de medii. Un spațiu curat și bine igienizat aduce de la sine mai puține plângeri ale angajaților cu referire la probleme respiratorii sau dureri de cap.

  1. Starea de bine

Diverse studii arată că cei ce lucrează în medii unde curățenia este prioritară se simt mai fericiți și mai productivi. Atunci când procesul de curățenie face parte din cultura companiei sau o firmă specializată se ocupă de curățenie, se creează un mediu de lucru pozitiv.

  1. Prioritățile angajaților tăi

Chiar dacă procesul de curățenie este o responsabilitatea pentru toți angajații tăi, nici unul dintre aceștia nu este instruit să-și depășească atribuțiile. Iar când o persoană se specializează pe o sarcină înseamnă că oferă mai mută atenție acesteia. Permite-i personalului tău să se formeze în sarcinile lor, iar procesul de curățenie lasă-l în mâna unei firme pentru care curățenia este principala activitate.

O astfel de firmă specializată în curățenia industrială posedă abilitățile necesare, echipamentele și produsele potrivite pentru a oferii servicii profesionale de curățenie în spații precum: hale industriale, spații administrative, depozite logistice, spații de depozitare sau de producție.

Call Now Button