Ai o intrebare ? | 0745 079 271 | 0747 524 618

persoana curatand masa

Cele mai eficiente sfaturi pentru curățenie!

Una dintre cele mai dificile etape în ceea ce privește curățenia casei este motivarea. Pentru că cere destul de mult timp și efort, curățarea casei este o activitate puțin atractivă. Însă dacă știi câteva trucuri, vei face curățenie mult mai ușor, într-un timp redus. Iată câteva dintre ele:

Motivare

  1. Dacă ți s-a întâmplat adesea să fii distras de la curățenie este recomandat să te cronometrezi. Fixează-ți ceasul să sune în 30-60 de minute din momentul în care începi să faci curat. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi mai bine asupra a ce ai de făcut și să-ți termini treaba într-un timp mai scurt.
  2. Asociază-te cu sora/prietena ta pentru a face curățenie pe rând în casele fiecăreia. Atunci când împarți cu cineva aceleași responsabilități și mai ales dacă aveți aceleași obiceiuri, treaba pare mult mai ușoară.
  3. Ascultă muzică în timp ce faci curat. Aceasta te va ajuta să capeți energie și vei munci cu spor.
  4. O altă modalitate de a te motiva să faci curățenie este să programezi o întâlnire cu prietenii acasă la tine. Având un deadline până când vei primi musafiri, vei fi mai rapid și mai eficient.

Organizare

  1. Păstrează produsele de curățat într-un sac din material textil, pe care îl poți atârna de interiorul ușii de la debara. Pe lângă faptul că vei economisi spațiu, vei avea acces mai ușor la ele.
  2. Așază un coș înalt, cu capac, pe hol sau într-un colț al unei camere de trecere și adună în el lucrurile împrăștiate pentru o curățenie rapidă. Atunci când ai timp, așază fiecare obiect din coș la locul lui.
  3. Dacă nu ai timp să cureți decât o singură cameră înainte de a primi musafiri în vizită, axează-te pe baie. Aceasta este încăperea în care oamenii tind să se uite de jur-împrejur și să observe detalii, pentru că rămân singuri și nu sunt distrași de altceva.
Call Now Button