Curățenie Locuințe

Serviciu momentan indisponibil

Ai nevoie de timp pentru tine și familia ta, dar nu mai știi de unde să faci rost de câteva ore în plus? Apelează la Novoclass, iar noi vom prelua curățenia locuinței tale pentru ca tu să îți poți dedica timpul altor activități.

Nu mai pierde vremea cu aspiratul și ștersul prafului în fiecare săptămână. Noi oferim servicii profesionale de curățenie locuințe atât pentru apartamente, cât și pentru vile și case. Ne adaptăm nevoilor tale și oferim flexibilitate, pentru a ne desfășura activitatea fără să te deranjăm.

Indiferent dacă este vorba de o curățenie generalăcurățenie după constructor sau curățenie de întreținere, noi suntem pregătiți pentru orice fel de spații și situații, putând ajunge cu ușurință în locurile greu accesibile.

Apelează la noi cu încredere pentru a beneficia de servicii calitativ superioare de curățenie locuințe, efectuate de un personal pregătit  și instruit. Pentru o curățenie ca la carte folosim doar aparatură și detergenți profesionale, astfel încât la final să fii mulțumit de rezultatele noastre. Îți vom lăsa casa curată și vom reveni de fiecare dată cu plăcere să te ajutăm de câte ori ai nevoie.

Oferte speciale gândite pentru tine.

Contactează-ne acum!

Serviciile noastre excelente îți garantează un spațiu impecabil și un aer curat după fiecare intervenție, iar acest fapt este confirmat și de numărul de clienți renumiți pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class ai servicii de curățenie la cel mai înalt nivel și poți fi siguri că spațiul tău va fi curat, de fiecare dată!